"Bluetooth" Ausinių 2000mAh Mokestis Atveju Belaidės Ausinės CVC Triukšmą, laisvų Rankų įranga Automatinis Įkrovos Porą Ausinių LED Ekranas

€14.33

-57%

€34.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, bem "bluetooth" ausinių, mi xiomi, "bluetooth" auksas, garbė, earphon, ios ausinių, anker soundcor, žaidimas nintendo jungiklis, xiaomi mi.

【Didelės talpos įkrovimo kabina • Earguds su HD LED ekranas】Bulti-didelės talpos ličio bateriją, kurią galima įkrauti iš karto ir visiškai įkrauta. 【Bluetooth 5.1 galingas veiklos】, Palyginti su sena versija, "bluetooth " 5.0", perdavimo atstumas yra gerokai patobulinta signalo stabilumo ir anti-trukdžių gebėjimas yra didinti energijos suvartojimas budėjimo yra sumažintas. 【Labai stiprus bosas, HIFI aukštos ištikimybės garso kokybės】Dinaminio bloko dizainas, gera garso analizę, neiškreiptą informaciją, puikiai klausymo patirtį. 【Atnaujinti magnetinės indukcijos】Magnetinės indukcijos saugojimo salono, nereikia paspauskite sunku, vartotojo patirtį, buvo beengreatly padidėjo. 【Automatinis įkrovos porą】ausinės yra paimti iš įkrovimo kamera, automatiškai įjungiamas ir suderinta, ir automatiškai prijungtas prie mobiliojo telefono. 【Jokio uždelsimo, žaisdami žaidimus】V5.0 atnaujinti chip, stabilesnės perdavimo ir paprasta ryšys, klausytis tosongs lengviau. 【Vienas pelės mygtuku spustelėkite pakviesti, "SIRI"balso asistentas】Ilgai paspauskite ir 2 sekundes palaikykite, norėdami iškviesti balso asistentas, ir kalbėtis su jūsų asmeninis asistentas, patogiai ir kokybės. 【AI žvalgybos • 3D touch】ausinių pagalvėlės, turi bulti-didelio jautrumo touch panel ir švelniai paliečia protingas pripažinimo, jūsų tikslas yra užbaigti įvairių operacijų greitai.

Atsparus vandeniui Taip
Su Mikrofonu Taip
Stilius Ausis
Jautrumas 90dB
Garso Valdymas Taip
Yra bevielis Taip
Vocalism Principas Dinamiškas
Kodekai Apt-X HD
Komunikacijos Tiesa, Belaidžiai
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Modelio Numeris M9-17
Kilmės KN(Kilmės)
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20 - 20000Hz
Funkcija Sportas
Sertifikavimo NĖRA
Savybės "Google" Asistentas Parama
Paketų Sąrašas Įkrovimo Kabelis
Atsparumas 15Ω
Prekės Pavadinimas EOENKK
"Bluetooth" Versija 5.1
Valdymo Mygtukas Taip
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Bendras Harmoninis Iškraipymas 0.1%
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Įkrovimo Būdas Įkrovimo atveju

Panašūs produktai