Nemokamas Pristatymas Sodo Laistymo Laikmatis Automatinis Elektroninis Vandens Laikmatis Namų, Sodo Laistymo Laikmatis Valdytojas Sistema Irrigator

€11.56

-8%

€12.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: namų, virtuvės laikmatis, igarden protingas sodas, telefonas stick, laikmatis irrig, sezonai sodo valdytojas, vandens purkštuvas, laikmatis vandens, dual maišytuvas, rainbird purkštuvų.

Sodo Laistymo Laikmatis Automatinis Elektroninis Vandens Laikmatis Namų, Sodo Laistymo Laikmatis Valdytojas Sistema irrigator

Techniniai duomenys: Temperatūra: 0-40 laipsnį, Darbo slėgis: 4-6BAR Medžiaga: plastiko Spalva: žalia Dažnis: gali būti kontrolės butoon.Minimalus laistymo dažnumas yra 1 valanda.Didžiausias 72 valandas.Ratas: gali būti kontrolės sūkurys mygtuką.Mažiausiai rato laikas 1 minutė.Didžiausias yra 120 minučių.Baterijos: 2x 1,5 V AAA( NĖRA.7 ) dydžio baterijų. ( Neįeina ).Naudojimo būdas: 1.Pirma,įdiegti baterija.Vandens vožtuvas bus self-check.Tada vožtuvas bus išjungti 2.Antra,jūs galite paversti mygtuką "Kaip dažnai ", kad jūs galite nustatyti, kaip dažnai norite, kad vandens savo augalai,vienos valandos ar dviejų valandų. 3.Trečia.pasukite mygtuką "Kiek laiko" ir jūs galite nustatyti laiką, laistyti augalus. 4.Toliau,pagal programas.Vandens vožtuvas bus veikti per 10 sekundžių.Dėmesio 1.Laikmatį galima prijungti 3/4" sriegiu maišytuvas tiesiogiai, taip pat mes teikiame universalią jungtį galite prijungti ne sriegiu maišytuvas arba kitų dydį sriegiu maišytuvas, todėl jums nereikia jaudintis dėl maišytuvas prijungimas. 2.Nustatant laistymo dažnumas ir vandens laiko, net jei jūs esate išvykę atostogų, nesijaudinkite augalai be priežiūros.Tik kontrolės drėkinimo sistemos, vidaus sektoriuje, e.g.Vejos purkštuvas, purkštuvai ir lašelinę namas, ir tt.Pakuotė: 1 x Laikmatis 1 x vartotojo vadovas

Vežimas

Mokėjimo

Mes priimame Alipay, T/T", "Western Union" ir " visa mokėjimo.Išskyrus Alipay, transformuoti mokestis yra kliento pusėje.Prašome atkreipti tvarka per 3 dienas, ir mes pasirūpinsime, kad siunta 1-2 dienas.

Po Paslaugos

Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.adeira.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris bx6607
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas JOEKOL
Laikmačio Tipas analogas
Tipas Sodo Vandens Skaitiklius

Panašūs produktai