LED TWS "Bluetooth" Ausinės Belaidžio Ausinės Ausinės Ausinių Hifi 5.0 Sporto Ausinės, Telefono Bevielės Ausinės Šviesos

€14.56

-50%

€29.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nokia e65, bevielės ausinės ne ausyje, bevielės ausinės, aviacijos triukšmas, i10 pro, "nokia n70" telefonas, lauke dre, pabx telefono sistema, b1 bluetooth " laisvų rankų įranga, belaidžio telefono.

[T19 & BLUETOOTH 5. 0]

- Priimti pažangiausių "Bluetooth" 5. 0 technologija.Paramos HSP, HFP, A2DP, AVRCP.Suteikia in-skambinkite stereo garsas.Taip pat pačių greitas ir stabilus pavarų be tangling.

[Hi-Fi Stereo Garso Kokybė]

- Siūlo Tikrai Natūralus, Autentiškas Garso ir Galingas žemų su 6mm Dydžio Garsiakalbis Vairuotojas.

[Vienas žingsnis porą]

- pasiimti 2 ausines iš įkrovimo lauke Jie bus sujungti tarpusavyje automatiškai, tada tik vienas žingsnis lengvai įveskite mobiliojo telefono "Bluetooth" nustatymo porą ausinių.

[IPX5 atsparumas vandeniui]

- ausinių ir apmokestinimo atveju vidinis Nano-danga leidžia vandeniui 1 metrų gylio ir 30 minučių.Jis tinka sporto užkirsti kelią vandens.Idealiai tinka prakaitavimas jį sporto salėje .Net Plauti ausinių ir bazės.

[Mokestį on-the-go]

- belaidžių ausinių gali trukti daugiau nei 6 valandų žaidimų vienu įkrovimu ir 24 papildomų valandų kompaktiškas apmokestinimo atveju.

Neįtikėtinas Muzika Patirties

T19 Belaidžių Ausinių siūlo tikrai autentišką garsą ir galingus žemų, inžinerijos ilgiau ir išbandyti saugų tinka.Su ergonomiška ir ausų dizainas,triukšmo mažinimo earcaps atneša saugus, tinka be kenkia jūsų ausys, leidžia patogiai dėvėti patirtis.Lengvas Poravimo Pasiimti 2 ausines iš apmokestinimo bazę, jie bus maitinimą įsijungia automatiškai ir bus susieti tarpusavyje automatiškai per 10 sekundžių, tada Tik vienas žingsnis lengvai įveskite mobiliojo telefono "bluetooth" nustatymo pasirinkti "WTS" porą ausinių. (Pavadinimas gali būti pakeistas į savo mėgstamą pavadinimas) Patogus Naudoti Ausinių pagalvėlės yra super lengvas ir be jokio vargo klausytis, galite įdėti ją į kišenę ir pasiimkite su savimi, kur jums eiti.Tai yra idealus prakaitavimas jį iš sporto, galite padaryti sporto tuo tarpu mėgautis muzika.Techninės Specifikacijos: Audio Kodekas:HSP, HFP, A2DP, AVRCP Atsparus vandeniui: IPX5 Įkrovimo lizdas: USB /Wireless Charging "Bluetooth" Versija:5.0 Kas' s į Laukelį: 1 Pora Belaidžių Ausinių 1 x USB Kabelis 1 x Krovimo Atveju 1 x Produkto Vadovas

Su Mikrofonu No
Earcups Tipas Atidaryti-atgal
Parama Atminties Kortelės No
Modelio Numeris Cleiree
Kilmės KN(Kilmės)
Linijos Ilgis 0m
"Bluetooth" Versija Kita
Paketų Sąrašas Įkrovimo atveju
Yra bevielis No
Magnetas Tipas Ferito
Kodekai NĖRA
Atsparumas 20Ω
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Atsparus vandeniui No
Vairuotojas Skersmuo 0mm
Sertifikavimo CE
Prekės Pavadinimas Nino Viejo
Įkrovimo Būdas Kabelis
Garso Valdymas Taip
Paramos PROGRAMĄ No
Komunikacijos Tiesa, Belaidžiai
Funkcija Interneto Baras
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Kita
Valdymo Mygtukas No
Vocalism Principas Dinamiškas
Stilius Ausis
Kištuko Tipas NĖRA
Jautrumas 105dB
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Maksimali Galia 0mW
Jungtys NĖRA
Savybės Nuimamas Laidas

Panašūs produktai