Kalnų krištolas Dygliuotos Mid Low Aikštėje Bloko Kulno Batų Oda Kačiukas Trumpo Blizgučiai Kulniukai Moterų Batų Kulniukai Siurbliai, Batų ir Pagalvių Rinkinys

€27.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: batų ir atitikimo maišelį nustatyti 2020 m. dizaineris, krepšys ir batų nustatyti nigerija šalis, moterų avalynė ir rankinės rungtynės nustatyti, italija, afrikos batų, nigerijos maišelį ir batų rinkinys, rankinės ir batų rinkinys, rinkinys maišelį ir batų, moterų avalynė ir rankinės rungtynės nustatyti pardavimas, afrikos maišelį ir batų rinkinys, nigerijos batų ir pagalvių rinkinys moterims.

Mūsų Pasiūlymas:

1. Skirtingos šalys turi skirtingus dydžio standartas,skirtas padėti jums pirkti tinkamo dydžio,prašome turite išmatuoti savo pėdos ilgį ir tada pasirinkite dydį iš mūsų dydžių lentelė. 2. Jei manote, ne geras kvapas,kad yra normalu,nes nauji batai gali turėti kvapas klijai. 3. Nuotrauka gali skirtis nuo Realaus batai, foto gal šviesus, nekilnojamojo batai gal tamsus. 4. Mes supakuota batų putų maišą, o ne lauke, taigi batus, gal šiek tiek mėta, gavę. 5. Mes turime skirtingus pristatymo būdus,jie turi skirtingus įvertinti, pristatymo laikas,prašome kantriai laukti.

Mados Elementas Metalo Apdaila
Prekės Pavadinimas Sanzoog
Sezonas Vasaros
Lytis MOTERIS
Vidpadžio Medžiaga EVA
Uždaryti Tipas Slip-On
Kulno Aukštis Med (3cm-5cm)
Modelio Numeris 1C00758
Su Platformomis No
is_handmade Taip
Padas Medžiaga Guma
spalva Balta/Pilka/Juoda
Pamušalas PU
Dydis 35/36/37/38/39/40
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Stilius Elegantiškas
Proga Atsitiktinis
Batviršio Medžiaga PU
Kojų Formos Suapvalinti Pirštas
Kulno Tipas Aikštėje kulno
Siurblio Tipas Pagrindinis
Elemento Tipas Siurbliai

Panašūs produktai