Rudenį Reguliuojami Dirželiai Pinafore kombinezonai su Antkrūtiniais Ilgai Suspender Moterų Džinsinis Kombinezonas Bendras Suknelės Moterims S M L XL

€13.81

-39%

€23.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pinafore suknelė pledas, mwestern suknelės, džinsai, džinsinio audinio suknelė, petnešos moterys, berniukai, džinsinio audinio suknelė moterims, džinsinio audinio suknelė longo, jumpsuit, vestment, moteriški darbo drabužiai sise, moteris ilgai džinsinio audinio suknelė.

Rudenį Reguliuojami Dirželiai Džinsinio Suspender Pinafore kombinezonai su Antkrūtiniais Ilgai Bendras Suknelės Moterims S M L XL

Pastaba: Dauguma Meowbon džinsai ir džinsai' buttonholes dalyvavo būti uncutted.Tai nėra kokybės problema.Prašome paskutinis ceremonija!Geriausi Linkėjimai!

Medžiaga: Džinsinis Audinys

T-shirt yra pašalinta!

Pastaba: Skirtingų stilių(dizainą) turi savo matavimus.Kai jūs žinote, kad jūsų kūnas matavimais, konsultuoja Dydžio Diagramos už faktinį kiekvienos prekės matavimai, siekiant nustatyti, kuris dydis jums reikia pirkti.

Šis stilius yra TIK pardavimo Sezono metu, ir bus parduoti labai greitai.Prašome pridėti į krepšelį ir mokėti artimiausiu metu.

MEOWBON DYDŽIO ŽEMĖLAPIS (M)

S: Liemuo 92cm Hip-98cm Ilgis 94cm, M: Liemuo 96cm, Klubų 102cm Ilgis 95cm L: Liemuo 100cm, Klubų 106cm Ilgis 96cm, XL: Liemuo 104cm Hip-110cm Ilgis 97cm

SVARBU!!!

1)Visi mūsų produktai yra matuojamas ant plokščio paviršiaus, prašome leisti 1~3cm paklaida dėl vadovo matavimo & audinio elastingumą.Prašome sekti mūsų matavimus.

2)Prašome suprasti, kad tikroji spalva gali skirtis priklausomai nuo fotografavimo aplinkos, įrangos ir skalbimo produkcijos partijos ir vaizdo įranga.

(GWE590)

Medžiaga Poliesteris
Siluetas Laisvas
Modelio Tipas Kietas
Prekės Pavadinimas MEOWBON
Talėja imperija
Lytis MOTERIS
Amžius Amžius 18-35 Metų
Iškirpte Aikštėje Apykaklės
Kilmės KN(Kilmės)
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Stilius Atsitiktinis
Apdaila NĖRA
Suknelės Ilgis Vidurio Blauzdos
Rankovės Stilius Spageti Dirželis
Sezonas Rudenį

Panašūs produktai