12 Vnt/daug Džiunglėse-Laukinių Gyvūnų, Žaislų Duomenys Panda Kupranugarių, Dramblių Zebras, Leopardas Tigras, Liūtas Giraff Su Vaikais Lauke nr.

€15.54

-9%

€17.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kupranugaris modelis, tu žaislas kupranugaris, dekoro dramblys, žiūrėti youkai, žaislas pingvinas, krepšys panda daug, panda minkštas žaislas, seksualus paveikslą briedis, leia vergas, ds lėlės kinija.

12 Vnt/daug Džiunglėse-Laukinių Gyvūnų, Žaislų Duomenys Panda Kupranugarių, Dramblių Zebras, Leopardas Tigras, Liūtas Giraff Su Vaikais Lauke nr.

Aprašymas:

Dėmesio: Tai yra normalu, kad yra kvapas, kai atidarote juos ne pirmas kartas, kai jūs gaunate paketą.Kvapas gali dingo po to, kai jums palikti juos atviroje vietoje, apie pusę 2 dienas.Ir produktas, gali negali pakęsti dėl paketo problemą, jūs galite sulenktos kojos sau, ne pirmą kartą, ir tada visi dinozaurų gali atsistoti.

Medžiaga: Saugos PVC medžiagos, gavo EN71,3C, " CE " atitikties

Dinozaurų dydis: Gyvūnų dydis: ilgis 11 cm, ~ 16 cm; Aukštis 5 cm ~ 14 cm

Mes parduodame produktą, be originalus langelyje siekiant sumažinti krovinių vežimo mokestį.Produktas be originalios dėžutės su supakuotas su maišelis ir putos burbulas saugiai, ir visos prekės bus patikrintos rimtai, prieš išsiunčiant.

Dydis 18cm
Lėlės Tipas Modelis
Baigus Laipsnio Apdailos Prekės
Modelis Pirmasis Leidimas
Temos Gyvūnai
Mfg Serijos Numeris Lėlės
Amžius > 3 metų
sąlyga Akcinė Straipsniai
Medžiaga PVC
Kareivis Priedai Kareivis Gatavo Produkto
Įspėjimas Ne valgyti
Modelio Numeris 14212
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Elemento Tipas Vinilinė Lėlė
Pagal Animacija Šaltinis Kinija
Masto 1/144
Prekių Požymis Tema
Lytis Unisex
Prekės Pavadinimas JSXuan
Matmenys 11-16cm
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai