Led wash 12x18w juda galvos šviesos plauti juda žibintas 12x18w plauti rgbwa uv 6in1 profesinės dmx512 scenos šviesos diskoteka ktv

€73.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dmx led, kamuolys diskoteka, pirtis marškinėliai, užduotis žibintai, komanda sparno, šviesos movinghead, barra juda galvos, aurora projektorius, kontrolės dmx, dj mikšeris.

led wash 12x18w juda galvos šviesos plauti juda žibintas 12x18w plauti rgbwa uv 6in1 profesinės dmx512 scenos šviesos diskoteka ktv

Mes esame gamintojas scenos apšvietimas daugiau nei 10 metų, mes dirbame, rimtas požiūris, mūsų žibintai yra aukštos kokybės, mes tikriname žibintai daugiau nei 24 valandas.Po patikrinimo yra gerai, viskas yra gerai, tada mes išsiųsti prekes jums.sveiki atvykę į pirkti iš jav!

Sveiki atvykę į užsakymą iš jav ir pasirinkti, kad laivas iš Ispanijos, jei esate iš ES šalių, taip pat, jums nereikės mokėti jokių kitų mokesčių, kai gauna šviesos, tai yra galutinė kaina.

Prašome spausti reikiamo kiekio ir kainos į užsakymą, ačiū!

Kiekis

Jūsų variantas

Geriausios kainos

1 gabalas

pasirinkti

Vieneto kaina 1piece

≥ 2vnt

Vieneto kaina 2vnt

≥4pcs

Vieneto kaina 4pcs

≥6pcs

Vieneto kaina 6pcs

≥8pcs

Vieneto kaina 8pcs

≥12pcs

Vieneto kaina 12pcs

≥20pcs

Vieneto kaina 20pcs

Apie pristatymo būdą: 1. Mes išsiųsti prekes jums geriausias būdas, mes pasirinkti DHL, "FEDEX, TNT ir UPS, ar Kinija Paštu jums, tada mes išsiūsime DHL," FEDEX, TNT ir UPS ar Kinija Paštu jums, norėdami išvengti didesnių muito mokesčių. 2. Pavyzdžiui, dėl prekių 23kg, JAV, geriausias būdas yra "FEDEX", "fedex" yra greičiausias pristatymas pristatymo datos, mažiausia muitų mokesčių ir mažiausias atstumas mokestis, tai yra geriausias laivybos kelią į JAV. 3. O dėl prekių 10kg ar mažesnių, kad laivas į Vokietija, Prancūzija, Italija ar Ispanija, DHL bus geriausias laivybos kelią. 4. Mes jums pasirinkti geriausias būdas jums, nesijaudinkite.Aš padariau tarptautinio verslo daugiau nei 10 metų, turiu daug patirties šioje srityje.Jei bet kokį klausimą, siųsti pranešimą į mane, aš atsakyti jums artimiausiu metu!Muitinės mokesčių ar jūs norite turėti laisvą muitinės, mokesčių, siųsti pranešimą, kad man per daug, aš esu pasiruošęs paslaugos jums geriau, tikiuosi, jums bus gražus pirkimo/pirkimo patirtį čia.

Šis įrenginys yra kompaktiškas ir lengvas, ir siūlo daug pro funkcijų, tokių kaip: 2 DMX Kanalai režimų programavimo ir 4-Mygtukas LED DMX Meniu.

Į 12x18W rgbwa uv 6in1 Plauti yra taip pat puikus garso aktyvusis režimas su daug įdomių built-in programų kūrimas momentinių šviesos šou.Plius, ne DMX vartotojai gali naudoti lengva naudoti UC3 Valdytojas naudoti šią įrangą.

Privalumai mūsų LED Plauti 12x18W Juda Galvos Šviesos:

1. Patvarus.Kokybės plastiko, jeigu atsižvelgiant nebus įveikė pagal didelio svorio nukentėjo.

2. Lengva Naudoti.Šviesos svorio dizainas leidžia nustatyti šiuos up-apšvietimo vėjas.

3. Gera Kaina.Skirtumas spalvų kokybė ir ryškumas buvo dieną ir naktį, spalvų maišymas yra puikus.Plauti juda galvos šviesos, yra puikus mini dydžio ir veikia fastly.

4. Nešiojamų.Jis yra mažos ir tinka visų rūšių vidutines ar mažas, rodyti rezultatus, mažo dydžio, lengva judėti.

5. Greitai Setup.Jie yra lengva įdiegti ir atrodo labai profesionaliu Dj klubas.Tai ideali klubinė paroda.

6. Šviesus.Raudona, Žalia, Mėlyna ir Balta Quad Led spalvų maišymo yra gera, ir jie yra šviesus!

7. Naudojamas su arba be valdytojas, šie dalykai yra nuostabus dėl pinigų.Palyginti wi

th didelių gabaritų karšto judančias galvas plauti šviesos, ar brangiau plauti žibintai

y yra geros.

Techniniai duomenys:

Įtampa: AC110-240V 50/60Hz.Galia: 250W pakankamai galios.LED: 12x18W Tianxin rgbwa uv 4in1 led šaltinis.Objektyvo kampas: 25 laipsnių.Strobe: 1-16 kartus per sekundę."Pan scan": 540 laipsnį, greitai judančios greičiu.Tilt skenavimas:180 laipsnių, greitai judančios greičiu .Valdymo režimas: DMX 512, strobe, master/slave, auto run, garso aktyvus.Kanalai: 9/15 DMX kanalai.Spalva: RGBWA UV spalvų ir rgbwa uv 6 spalvų maišymo.Efektas: LED užrakto, LED lempos šviesos srauto reguliavimas, LED rainbow poveikis, makrokomandas poveikį.Pakavimo su putų viduje.Neto svoris: 4.2 KG bendras svoris: 4.5 KG Gaminio dydis: 225mmx225mmx270mm Pakuotės dydis: 30x28x26cm už 1 vnt spalvinga paccking, 58x26x30cm(2vnt/dėžutėje), 58x45x30cm(4pcs/dėžutėje), 57x72x28cm(6 vnt vienoje kartoninėje dėžutėje),

57x48x68cm(8 kompiuterius kartoninėje dėžutėje).

Produkto Nuotraukos:

Pristatymas

1.MES LAIVAS VISAME PASAULYJE.Visi užsakymai bus išsiųsti iš Guangzhou, Kinija, mes galime laivas DHL, "FEDEX", UPS, TNT, EMS, ir laivas jūra .Mes jums papasakoti jums sekimo numerį,/ B/L Numerį antrą dieną arba per 3 dienas po išsiuntimo.

2. Visi kroviniai bus pristatyti tiesiai iš mūsų gamykloje, ne per trečiąją šalį.

3. Laivybos Laikas

Pavyzdys užsakymus: - Užsakymų šeštadienis---ketvirtadienis - gauti ANTRĄ DIENĄ PRISTATYMAS!

- Užsakymų penktadienis - Laivas sekmadienį ir pirmadienį .

Birių kiekis užsakymą s, mes pasistengsime, kad laivas artimiausiu metu.

4. Draudimas.Kaina, kurią mes parduoti yra EXW Kainos, ar tai yra suma, už prekes ir pristatymo išlaidas, negali būti draudimo.Prašome pirkti ir mokėti draudimo prekes, jei norite & poreikį .Prašome susisiekti su mumis, jei reikia.

Garantija

Visi produktai turės 1 metų garantija.Visos atsarginės dalys bus laisvai, jeigu per garantinį laikotarpį, išskyrus lempa arba led/šviesos šaltinis , bet siuntimo išlaidas bus kreipiamas pirkėjai.Po garantinio, mes suteikiame jums atsarginių dalių išlaidos, kainą ir jūs mokate krovinių.

Komunikacijos

1. Jei turite kokių klausimų, problemų, arba komentarų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pokalbiai internete, TradeManager ir "skype" yra labai dėkingi.Sveiki atvykę į pridėti mano skype yra aliceai3, mano WhatsApp yra 487-149. Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

2. I a m internete beveik kasdien, Mes esame susisiekti savaitgaliais taip pat.

3. Mes laivas žibintai nuo pirmadienio iki sekmadienio, 7 dienas per savaitę.

Prekės Pavadinimas gzbestlight
Kanalai 9/15 kanalai
pakuotės dydis 40x40x30cm
blykstės 0-16 t/s
Stilius DMX Scenos Šviesos
Dimeris 0-100% Mechanikas Dimeris
Proga Profesionaliojo Scenos ir DJ
LED Šaltinis 12pcs 18W RGBWA UV Led 6IN1
Funkcija Dmx 512, strobe, garso aktyvus, auto run, master/slave
Pan/Tilt 540 Laipsnis/180 Laipsnių
Pakreipti 270 laipsnių
Elemento Tipas Scenos Apšvietimas Poveikis
Įtampa 90-240V
visos 540 laipsnis
Sertifikavimo ROHS
Kilmės KN(Kilmės)
programa Išplėstinės programos
Modelio Numeris BT-MHW1218
Galia 250W

Panašūs produktai