HAWEEL Minkštas Skystu Silikonu Atveju iPhone, 11 atsparus smūgiams Minkštos TPU Atveju

€3.99

-19%

€4.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: omen bikini, u12 optinis, punch ch 60, musulmonų žarna, r7 belaidžio, technologijų gerbėjas 50, lazdų 100, banga chisel, wm608 blokuoti.

1. Glaustai: tai tiesiog formos ir pasirodė, kad liktų švarus ir patogus įspūdį visiems.

2. Funkciniai: jei gali tilpti jūsų telefonas gerai ir padaryti didelį skirtumą, apsaugos jūsų telefoną nuo nulio, šoko, slydimas ir pan.

3. Patogus: visi mygtukai ir uostų yra pasiekiama.

4. Nešiojamieji: jis nėra būtinas jums imtis jį išjungti, kai jūsų telefonas iškelia jį, nes jis yra gana plonas ir lengvas.

5. Patvarus: su geros kokybės ir aukštos kokybės medžiagų, jis gali dirbti ilgą laiką.

6. Ekonomiškas: labai tinkamos kainos buvo nustatytos bylos.Tai yra įperkamas produktas.

7. Dėklas labai stilingas ir populiarus.

OEM esate Laukiami!mes galime atspausdinti kliento meno kūrinius ir logotipas

Informacijos Pristatymo Laikas Užsakymą Muito & PVM 3-7 Darbo Dienos Taip 15-50 Clader Dienų Tikimybinį 15-60 Darbo Dienų Tikimybinį 15-60 Darbo Dienų Tikimybinį 20-60 Darbo Dienų Tikimybinį 1. Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, nemokamas pristatymas, gali būti tik stebimi Kinijoje, tačiau nėra išsamiai stebėjimo informaciją jūsų šalyje. 2. Kai pristatymo data bus baigti ir jūs vis dar gauti savo sklypo,prašome susisiekti su mumis ir mes išplėsti pristatymo laikas 10-25 dienomis.Jei jūs vis dar gauti savo sklypo per 10 dienų, pls susisiekti su mumis. 3. Jei norite registruoto siuntimo būdą, pasirinkite Kinija Paštu, Oro Paštu, kurio kaina $2.

1. Prašome pateikti vaizdo įrašą arba nuotrauką, jei mūsų gaminiai yra kokybės problemų gavusi siuntinį per 7 dienas.Jūs galite pasidalinti internete nuorodą. 2. Produktas negali gerai dirbti su kokybės problema, gavęs su 7 dienų.Mes galime pasiūlyti pakeisti arba grąžinti pinigus, jei jis yra naujas produktų.Mes padengia mokestį už grįžta.Ir mokesčiai už siuntimą atgal į mus bus pirkėjų. 3. Mes teikiame nemokama priežiūra visiems produktams (Išskyrus aksesuarų, dovanų ir Žmogaus sukeltų neveikia (tokių kaip skaldytų ekrane, atnaujinimas į naują sistemos versiją .ir kt.)].Grąžinimo ir atgal, laivybos mokestis bus mokamas pagal pirkėjų.Pastaba: please don ' t sudraskyti kokybės garantija etiketė.Ar mes ne pasiūlyti jokios garantijos aptarnavimo.

1. Kiekvienas pirkėjas, kuris suteikia mums visą 5 žvaigždučių atsiliepimus gausite $5 kuponą (palikti masažas kito tvarka.Netaikoma reklaminių produktų) 2. Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti jokiu būdu, prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.mes stengiamės išspręsti problemą.Mes tikimės, kad turi ilgalaikę bendradarbiavimo su jumis.Pastaba: Jei jūs padarote užsakymą, reiškia, jūs sutinkate, šių aukščiau Skelbimai.Ačiū.

Savybės Purvo atsparus
2019 Naujų Karšto Pardavimas Mobiliojo Telefono dėklas TPU atsparus smūgiams Atveju
Paprastas ir patogus, lengva nešiotis Gauti signalo gerai
Dizainas Verslas
Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".
Tipas Pusė-suvynioti Atveju
Prekės Pavadinimas haweel
Suderinamas su "APPLE"
Funkcija Purvo atsparus
Retail Pakuotė Taip

Panašūs produktai