C05 Profesionalių Rankų Darbo Makiažo Šepetėliai Minkštas Saikoho Ožkos Plaukų Mažas Žymėjimo Įrankis Šepečiu Juoda Rankena Kosmetikos Make Up Šepetys

€5.38

-10%

€5.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sailor moon veido makiažas šepečiai, mielas sailor makiažo šepetėliai, sailor moon makiažas cosmatic, sailor moon makiažas brishes, sailor moon makiažo paletė šešėliai, sailor moon makiažas lūpų dažai, aukso sailor moon makiažo šepetėliai, 2018 sailor moon makiažo šepetėliai, sailor moon makiažo šepetėliai kanada, sailor moon sakura makiažas šepetys.

Apie Produktą

Saikoho kokybės ožkos plaukai, gerai sukurti puikių spalvų, labai minkštas ant odos.Mažas šepetys su kūginių plaukus, suteikia geras valdymo atkreipti dėmesį.Pasiimti kai pabrėžti milteliai su patarimais, plaukų, švelniai taikyti jį ant T zonos, skruostų, smakro sritis ar kupidonas lankas.Dydis: visas ilgis 161 mm; plaukų ilgis 26 mm; plaukų plotis 13 mm.Prašome leisti apie 1mm paklaida dėl rankinis matavimas.

Švelnumas

Arklių Plaukų

Pasitikimas iš Kosmetika

Arklių Plaukų > Weasel Plaukų > Fox Plaukų > Sokouhou Ožkos Plaukai/ Saikouhou Ožkos Plaukai > Mėlynosios Voverės Plaukų > Raudonosios Voverės Plaukų > Sintetinių Plaukų

Kaip Valyti

Išvalykite šepečiu prieš naudodami jį pirmą kartą.Kasdienio valymo rutinos, apsvarstyti, naudojant švelniu teptuku valiklis.Naudokite šį metodą, siekiant išlaikyti savo šepetys valyti.Mes rekomenduojame savaitės valymas. 1. Naudoti šiltu tekančiu vandeniu, (yra atsargūs, ne visiškai pasinerti į bazę šerių) atsikratyti, kaip daug produktų, kaip įmanoma.Pabandykite naudoti savo pirštus atsikratyti bet bitų nagrinėjimą, link pagrindo teptuku galvos. 2. Vieta žirnių dydžio lašas teptuku valiklis(arba bet švelniu valikliu, pavyzdžiui, kūdikių šampūnas) jūsų delne. 3. Swirl šeriai su valikliu sukamaisiais judesiais, kol teptukas yra visiškai lathered. 4. Skalauti šeriai, išspausti iš bazės patarimai, kaip pašalinti vandens perteklių. 5. Kartokite tol, kol vanduo veikia aiškiai ir visi makiažas yra pašalintas iš šepečiu. 6. Pertvarkyti šeriai į savo pradinę formą, ir tada naudoti be pūkelių sausas kiekvieną šepečiai, arba galite leisti jiems išdžiūti ir įdėti juos ant audinio.Taip pat galite švelniai valyti šeriai ant popierinio rankšluosčio, kad pašalinti didėjimas.Arba galite naudoti teptuku apsauginį tinklą išlaikyti teptuko forma, kai teptuku yra beveik sausas.Patarimas: Plovimo šepečiai naktį, todėl jie yra sausi ir paruoštas naudoti ryte.

Naudojamas Su Žymeklio Šepetys
Rankenos Medžiaga Mediena
Elemento Tipas Makiažas Šepetys
Kiekis 1pc
Modelio Numeris H00160105
Šepečių Medžiagos Ožkos Plaukai
Dydis Small highlighter brush
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai