Kūdikių Kombinezonas Mergaitėms Berniukų Kombinezonai Kūdikio Gimtadienio proga Su Užtrauktuku Drabužius Vaikų Pižama Krikšto Drabužius JP-290

€5.41

-30%

€7.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: per ketvirtį garbę, maks, šilumos, žaislas rožinis kalėdų, maudymosi kostiumėlį atgal rose, strypas aliuminio svirtis, žaislas pūlingas vyriškos lyties, galiniai pedalo gsxr600, apranga 2016 atsitiktinis, strypas kamuolys bendras m13, žaislas triušis plastiko.

Aprašymas : Kūdikiams

Dydžiai: 66-73-80-90-100

Spalva: Kaip Nuotraukose

MOQ: 1 set

Pakuotė: 1 komplektas Supakuotas Į 1 Krepšys

Eilutę: Apie nuolaida, jei užsakymas 4 vnt., pls susisiekti su mumis, mes suteiksime jums nuolaidos, ačiū!

Padalinys:cm ( 1 Colis=2,54 cm )

( Nepamirškite patikrinti mūsų kitų puikių prekių, Mes kviečiame už

sujungti laivybos .)

REALIOS FOTO

REALIOS FOTO

REALIOS FOTO

REALIOS FOTO

REALIOS FOTO

REALIOS FOTO

REALIOS FOTO

REALIOS FOTO

REALIOS FOTO

REALIOS FOTO

REALIOS FOTO

REALIOS FOTO

NEKILNOJAMOJO PH O

REALIOS FOTO

REALIOS FOTO

REALIOS FOTO

REALIOS FOTO

REALIOS FOTO

REALIOS FOTO

REALIOS FOTO

R eal nuotrauka

** PRISTATYMAS **

Laiku laivyba:Mes išsiųsti prekes 48 valandas EMS kai mokėjimas buvo patvirtinta,ji tik 5-7 dienas iki pristatymo,visi pristatyti info galima stebėti EMS svetainėje.Jei užsakymo vertės, mažiau nei $200, mes naudosime Kinija paštu oro, apie 15-25 dienų pristatymas laikas.Jei užsakymo vertės daugiau kaip $300, mes apsvarstyti galimybę naudoti DHL, UPS, TNT, "FedEx", Aramex, Citylink express ir kt.Mes laivo elementus, vos tik gausime jūsų mokėjimą, ir mes taip pat pateikti sekimo numerį jums.

** Išsaugoti Mokėjimo Būdą su sąlyginio Deponavimo Paslaugas **

Visi mokėjimo siųsti iki Sąlyginio mokėjimo paslaugos, mokėjimo bus išleistas patvirtinę pristatymo.Sąlyginio mokėjimo paslaugų sutinka Crit Kortelė; Bankas Banko pavedimu; Western Union " ir kt.

Jei turite klausimų, susisiekite su mumis !mes atsakas jums laiku.

** Lašas Laivybos Paslaugos **

Drop laivyba yra paplitęs būdas prekybos.Užsakymas bus išsiųstas tiesiai į jūsų klientas.Fastly ir Saugiai.Tiesiog vieta, kad ir atkreipkite dėmesį, kad jūsų klientas adresą, tada mes bus atlikti likusį darbą.Sutaupyti laiko ir pinigų.Tai yra kviečiami parodyti savo produktų nuotraukas į savo klientų.

** Didmeninės Paslaugos **

Mes taip pat daryti didmeninė, jeigu norite patalpinti urmu užsakymo, prašome siųsti savo tyrimą mes jums siūlome didmeninės kainos, didelės nuolaidos ir specialios paslaugos.

** Sumaišykite Kad **

Mes galime tiekti daug daiktų, galite prisijungti į mūsų parduotuvę patikrinti visus elementus.Mes galime priimti sumaišykite kad su įvairių Markių, Stilių, Dydžių ir pan.Tai galima padaryti Lašas laivybos ir didmeninės per daug.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei norite, įvairių daiktų iš savo parduotuvės.

** Grąžinimo Politika **

Visi sandoriai Yra Galutiniai, Mes priimame deklaracijas, kai prekės gavote skiriasi nuo aprašymas.Pirkėjas turi pateikti pretenziją per 7 dienas po to, kai gavo paketą.Grąžinamoji išmoka bus suteikta po daiktų atgal į parduotuvę.Prašome kontaktai mumis prieš jūsų laivybos daiktų atgal.Prašome atkreipti dėmesį, grąžinamoji išmoka nebus įtraukti laivybos kaina.

** Atsiliepimai **

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, Prašome palikti mums possitive atsiliepimus,ačiū labai.Turėtų būti jokių problemų, susijusių su savo pirkiniu, prašome nepalikite neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, prieš kreipdamiesi į mus dėl rezoliucijos..galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.

Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Modelio Tipas Spausdinti
Departamentas Pavadinimas kūdikių
Uždaryti užtrauktukas
Lytis Unisex
Amžius 13-24m
Medžiaga Medvilnės
Sezonas Pavasario/Rudens
Dydis 66-73-80-90-100
Elemento Tipas Rompers
Apykaklės O-Kaklo
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Medžiagos Sudėtis Medvilnės
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris JP-290

Panašūs produktai