Silikono Dušas, Šepečių Masažas Pirštinės Silikono Kūno Šepetys Plovimo Maudymosi Valytoja Dušo Washcloth Už Drėkinamasis

€2.77

-22%

€3.59

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kūno šepetys masažas, galvutės dušo, teptuku koja, kūno washcloth, teptuku dušo, miniatiūriniai sausu teptuku, vonia ir sauna, dušo teptuku maudytis, bingo stalo žaidimas, teptuku makiažas.

Aprašymas: 1.Šis silikono kūno šepetys yra skirtas pakeisti tradicinį sponge/ šepetys.BPA-free, lengva valyti, greitai sausas ir be likučių daugiau sveikų. 2.Oda-draugiškas minkšto silikono kūno šepetys tinka visų tipų odai, ypač kuriems jautrios odos.Nėra jokio dirginimo ar žalą, kai valyti savo kūną su mūsų dušu šepečiu. 3.Taip pat, silikono medžiaga yra atsparus rūgštims ir galima naudoti su sodos vandens arba eteriniai aliejai. 4.Pirštinės dizainas: Vietoje pirštais į skyles, tada patraukti šios įstaigos valytoja už dušas.Jei turite mažų vertus, prašome aukštyn kojom teptuku laikyti. 5.Silikono dušo valytoja suteiks jums patogu, masažas jausmas, kai jūs jį naudoti, kad jūsų kūno šveitimas, puikiai atpalaiduoja raumenis, malšina stresą, skatina kraujo apytaką ir padidina odos elastingumą.Techniniai duomenys: Medžiaga:Silikonas Dydis:17*13*3cm Tipas:Dušo Teptuku Svoris:0.09 kg Kiekis:1pcs Vieta kilmės šalis:Kinija Pakuotė: 1x Dušu Šepečiu Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas. 2.Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

Kiekis 1pc
Dydis 17*13*3cm
Naudoti Santechnikos
Tipas dušo šepetys
Modelio Numeris Odos
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Silikono
Svoris 0.09kg
Prašymas Įstaiga
Produktas pirštinės

Panašūs produktai