1g stiklinis vamzdelis ozono generatro oro ir vandens valymo corona išleidimo ozono akvariumas KHT-1GQA1/A2 DGOzone

€9.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: oro ozon, filtras aquael, aukso ratas, akvariumas extern filtras, akvariumas uv, os stiklo, liepsnos stiklinis vamzdelis, sobo akvariumo reikmenys, matuoklis ozono, 8 akvariumo oro skirstytuvo.

1g/h kvarco vamzdelis, ozono generatorius, oro ir vandens valymo DGOzone

Dvi dujų purkštukai ant vamzdžio, galite imtis arba vieną, kaip oro įleidimo ar ozono iš lizdo, jokio skirtumo.Vieną komplektą sudaro viena ozono vamzdis ir vienas transformatorius.KHT-1GQA1 110~130V 50/60Hz

KHT-1GQA2 220~240V 50/60Hz

Savybės

1. Siauras išlydžio tarpelis, didelės ozono produkcija ir koncentracija, mažai triukšmo. 2. Aukštos įtampos ir aukšto dažnio corona išskyros, mažo dydžio, transformatorius, mažų degalų sąnaudų norma, elektros energijos. 3. Kvarco vamzdžiai yra su žema darbinė įtampa, tačiau didelė dielektrinė konstanta, nėra lengva būti suskirstymas. 4. Dielektrinė medžiaga yra didelio grynumo kvarcas kvarcinis medžiaga, kuri yra sukepintų aukštos temperatūros, todėl iškrovos vienodumas.Didelio grynumo silicio kvarco medžiagos su stipriu kietumas, atsparūs karščiui, mažo plėtimosi koeficientas, gerą cheminį stabilumą ir elektros izoliacines charakteristikas ir pan.Be to, didelio grynumo atsparus korozijai fluoro guma sandarinimo žiedai ir sandarumo firmos, kad kvarco vamzdelis naudingumo geriau. 5. Ozono sumažėjimas yra mažesnis nei 5 proc., jei darbo ilgą laiką, o tarnavimo laikas yra daugiau nei 10 000 valandų. 6. Lengva prižiūrėti ir įdiegti.

Prašymas

SPA ir kubilas Vandens dozatorius Apliejiklių Indaplovė Geriamojo vandens valymas Akvakultūros

Vežimas

Išėjimo HV 6.0 KV
Ozono produkcija 1G/H
Galia 11W
Darbo Dažnis 5~20KHZ
Įėjimo įtampa AC110V-130V kintamoji srovė 220~240V 50/60Hz
Prekės Pavadinimas DGOzone
Modelis KHT-1GQA1/A2
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai