Katės Letena Medvilnės Kojinės Moterims, Mėlyna Balta Platus Dryžuotas Ilgas Kojines Japonijos Šlaunies Anime Šokio Spektaklis Virš Kelio Aukštos Kojinės

€2.79

-38%

€4.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sidabro aukštakulniais, žalia balta kelio aukštos kojinės, kojinių, pikachu aukštakulniais kojinės, pasjel kawaii šlaunies aukštumas, gėjų šlaunies aukštumas, tinkinti aukštakulniais kojinės, ahegao kojinių, haley quinn kojinės, nėriniai aukštakulniais.

Mieli draugai, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!Mūsų kojinės turi aukščiausią kokybę ir geriausią aptarnavimą.Stilingas dizainas, 100% naujas ir aukštos kokybės! {Sekti mūsų parduotuvės, jūs gausite daugiau kuponų.} { Jei jūs perkate tam tikrą sumą, kojines mūsų parduotuvėje, gausite netikėtą dovaną nemokamai, prašome perskaityti taisykles parduotuvės tinklalapį.} Produkto Aprašymas:

Produkto pavadinimas: Katės Letena Kojinės

Medžiaga: Medvilnė, Poliesteris

Dydis: Vienas Dydis

Ilgis: 70cm

Įpakavimas: 1 pora

Apie lankstumas: Ši medžiaga yra labai elastinga.

Apie spalvų skirtumas: Dėl skirtumo tarp šviesos ir stebėti, spalva produktas yra šiek tiek klaidų.Ačiū.Atsiliepimų: 1. Palikite 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių). 2. Jei produktai gavote buvo sugadinta ar negerai stilių, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirma, maloniai prašome susisiekti su mumis, mes susidoroti su juo ir išsiaiškinti geriausius sprendimus, Jūsų pasitenkinimas yra mūsų pasiūlymas būtų padaryti geriau.Laimingas pirkinių!Ačiū už jūsų paramą!

Elemento Tipas Kojinės
Modelio Tipas Gyvūnų
Medžiaga Poliesteris
Stilius 3 Stilius
Svoris 83.5g
Elemento Ilgio 70cm
Dydis One Size
Nepadori Nuotrauka No
Kilmės KN(Kilmės)
Paslauga Mažmeninė/Dropshipping/Didmeninės
Funkcija Sugeria prakaitą/antifrikciniai/Kvėpuojantis
Audinys Poliesterio Ir Medvilnės
Lytis MOTERIS
Prekės Pavadinimas DAILOU
Pakuotė Paprasta suvynioti
Sezonas Pavasario/Vasaros/Rudens/Žiemos
Seksualinio Pobūdžio No
Storis STANDARTAS
Taikoma kategorijos moterys/merginos
Kojinės tipas Kojinės

Panašūs produktai