Didelio Dydžio Kelnaitės Moterims Moteriški Apatiniai Mažas Juosmens G-String Pagundai Thong Seksualus Apatinis Trikotažas Underpant Intymi Trumpikės

€3.32

-20%

€4.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kelnaitės juostelės didelis, seksualus apatinis trikotažas moterims erotinio kelnės, kepurės dideli karoliukai, poliesterio kelnaitės pardavimas, poliesterio kelnaitės juostelėmis, apatinis trikotažas, lingeri, glazūra dideli karoliukai, kelnaičių juosmens didelis, didelis laisvas kelnaitės.

Savybės: ➤Atvira tarpkojo, Karštas ir seksualus. ➤Tvarstis dizaino, Laisvai reguliuoti dydį. ➤Mažas juosmens, siuvinėjimo,Gražus užpakalis. ➤Pora flirtuoti, skirtingą patirtį. ➤Kaip puiki dovana sau ar savo meilužio.Specifikacijos: ➤Medžiagų:Nailono ir Spandex. ➤Spalva:Raudona, Balta, Juoda, Rožinė, Mėlyna, raudona Rožė. ➤Dydis:Vienas dydis, Geros elastingumą. ➤Pakuotė: Privatumo pakavimo Apie Priežiūra: plauti Rankomis šiltu vandeniu apie 30degree.Nereikia mirkti per ilgai.Apatiniai yra prigludę ir intymus drabužių, kuris yra lengvai veisiasi bakterijos.Už mūsų sveikatą, rekomenduojama jį keisti kas šešis mėnesius.Apie DYDIS: Audiniai iš įvairių medžiagų turi skirtingus elastingumo, todėl skirtingų stilių paties dydžio, turės šiek tiek skiriasi plytelių dydžio.Dėkojame už jūsų supratimą.Apie siuntas -mes laivas užsakymus per 3 dienas po gauto mokėjimo, mes laivo į nurodytą adresą.prašome įsitikinkite, kad jūsų vardas ir adresas yra TEISINGAS ar contack mus visus pakeitė adresą prieš užsakymą.Rusijos klientams atminkite, kad palikti savo pilną pavadinimą seding adresą.Apie laivybos -laivybos laikas paprastai reikia apie 25--50 darbo dienų, iki Cainiao Super Ekonomiką. -Jei jūs norite, kad jis labai greitai,galite pasirinkti www.adeira.lt Standartinis Pristatymas ar kitiems,ir už tai mokėti. -Jei jūsų prekės nėra atvyko laiku, prašome susisiekti su mumis.Atsiliepimų apie Jūsų atsiliepimai yra LABAI svarbus mums! -Prašome pateikti mums PENKIŲ ŽVAIGŽDUČIŲ jei esate patenkinti šį pirkimą.Jei nesate visiškai patenkinti produktas ar paslauga,prašau ----susisiekite su mumis pirmą kartą.Mes esame čia, kad klausytis savo komentarus ir išspręsti problemą. -Kokių nors Klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.Ačiū ir nuoširdžiausi linkėjimai!

Seksualinio Pobūdžio No
Feature4 sex apatinis trikotažas
Feature3 tvarstis diržas
KLUBAI 56-80cm
Apdaila Duobute
Kelnaičių Tipas G-String
Prekės Pavadinimas Criolifore
Elemento Tipas Kelnaitės
Medžiaga Nailonas
Kilmės KN(Kilmės)
Feature1 Artimieji
Kyla Tipas mažaaukščių
Feature2 seksualus apatinis trikotažas
Lytis MOTERIS
Medžiagos Sudėtis Nailonas
Modelio Tipas Gėlių
Modelio Numeris LETRISTA2088
spalva Raudona Balta Juoda Rausva Blue Rose red

Panašūs produktai