Laikymo Krepšelis Stalviršio, Vonios Kambarys Nešiojamų Organizatorius Muilo Teptuku Virtuvės Kriauklė Namų Nutekėjimo Stovas Iš Nerūdijančio Plieno Sponge Turėtojas

€12.05

-19%

€15.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: modernus medžiaga, plastikiniai saugojimo vienetą, krepšelį kriauklė, krepšelis virtuvė, krepšelis nutekėjimo, drainer kriaukle, dėžutė atveju, virtuvės kriauklė krepšelio, stalviršio saugojimas, vonios kambarys makiažas saugojimas.

Aprašymas:

Medžiaga: kempine turėtojas yra pagamintas iš 304 Nerūdijančio Plieno ir PP medžiagų.Rūdžių įrodymas, patvarus ir atsparus korozijai.Lengva valyti.

Laikyti Higienos ir Sausas: 360 laipsnių išskaptuotas dizainas gali greitai nusausinti laikyti sausai.Nuimamas sifonas plokštelę galima efektyviai išvengti vanduo varva visur kriaukle.

Universalus: Puikiai tinka laikyti kempinės, šepečiai, kriauklė kamščiai, indų ploviklis, butelių ir kt.Naudojant jį virtuvėje, vonios kambarys ir bet kur, kur jums reikia.

Anti-Slydimo Dizainas: kriaukle organizatorius su keturių anti-slydimo pagalvėlės apačioje, kad gali gina savo countertop nuo įbrėžimų.

Nereikia instaliuoti: nereikia jokių įrankių ar gręžti skyles.Tiesiog reikia Įdėti jį į kriauklę ar kur tu nori.

Specifikacija:

Medžiaga: 304 Nerūdijantis Plienas+PP

Spalva: Sidabrinė

Dydis(ilgis x plotis x aukštis): Apie 18x10x9cm/7.09x3.94x3.54inch

Komplektą sudaro:

1pc x Kempinė Turėtojas

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Medžiaga Metalo
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas HOUSEEN

Panašūs produktai