3 1 360 Laipsnių Automobilinis Telefono Laikiklis, Automobilio prietaisų Skydelio Auto Langai ir Oro Angos su "PASIDARYK pats" Crystal Deimanto Tipo Toyota

€2.45

-35%

€3.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: toyota yaris stiliaus automobilinis telefono laikiklis, metalo telefono laikiklis prietaisų skydelyje, paprastas telefono laikiklis, automobilio ventiliacijos, akmuo kristalas, automobilio savininkas telefono, crystal dekoras, prietaisų skydelio lcd, dekoro diamond, stiklo vyno, paleisti išmaniojo telefono turėtojas.

70481 pirkti dabar

Savybės:

1. 2 in 1 mobiliojo telefono laikiklis: Tai automobilinis telefono laikiklis gali būti pateikiami įvairiais būdais, ne tik skydus ir stiklai, bet taip pat dauguma automobilių versmės, su clip priedus ir siurbimo taurėmis.

2. 360 laipsnių sukimosi: Visą 360 laipsnių sukimosi gali suteikti jums geriausią žiūrėjimo kampą.Ar tu kalbi, navigacijos, klausytis muzikos ar įkrovimo stovas gali užtikrinti saugaus vairavimo.

3. Universalus pritaikymas: Jis yra vienas pagrindinių atleidimo funkcija dizainas, kuris gali lanksčiai reguliuoti plotis laikiklis.Mūsų automobilio savininkas yra suderinama su dauguma išmaniųjų telefonų.

Aprašymas:

Mados ir žavesio telefono laikiklį su krištolo ir deimantų, rafinuotas kūrinys, spindi kaip žvaigždės, pridedant mados prasme, kad jūsų automobilis.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Deimantas

Paskirtis: Laikiklis

Naudojimas: Automobilių

Pakuotė:

1* Automobilinis telefono laikiklis

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

spalva rožinė, pilka, mėlyna, juoda
Medžiaga Diamond, plastiko
Tikslas laikiklis
Prašymas Automobilis
Spalvos Pavadinimas Rožinė
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai