Mini Dulkių ir Pan Teptukų Rinkinys už jūrų kiaulyčių Žaislai, Žiurkėnas Švaresnis Ežys Reikmenys, Mažas Šepetys, ir Dulkės, Dulkės, dėl Žiurkėno Beddin

€5.12

-8%

€5.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žiurkėno žiurkėnai, guenia kiaulių priedai, pliušas, jūrų kiaulytės narvas, peppa pig žaislas, žiurkėno, disko žiurkėno, bendrieji triušio narvas, žiurkėnų žaislas, įdomus žiurkėno žaislai.

Kompaktiškas dydis patogiai laikyti namuose ar kelyje puikus ing aplink aukštą kėdutę ir pagal automobilių sėdynės

Jūrų kiaulytės priedai:Śmietniczka ir Šluota Rinkinys skirtas nedidelių gyvūnų, pavyzdžiui, Roplių, Ežys, Žiurkėnai,Triušiai,voverės ir Kiti smulkūs gyvūnai.Kad išlaikyti švarų ir tvarkingą buveinių jūsų mylimasis mažyliai.

Lengva Naudoti:Įsitikinkite, kad jūs žinote, kaip naudoti kiaulyčių priedai su śmietniczka, tai yra lengviausias būdas išvalyti žiurkėno patalynė

Žiurkėno žaislai: žiurkėno narvas ir priedai gali būti naudojami daug kartų valymas.Kai baigsite valyti, ką jums reikia padaryti, tai nuplaukite juos vandens(geriau karšto vandens),ir jūs galite naudoti juos dar kartą, kai jie yra sausi pakankamai.

Śmietniczka Dydis:19*13*3cm / Small šepečio Dydis:18*11*0.7 cm .Valyti, atliekos, smulkūs gyvūnai, ji turi mažų ir nešiojamieji įrankiai.

spalva: mėlyna

medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:1*Naminių Gyvūnų Šepetys Rinkinys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai