10 Šaldymo Filtrai 115 X18mm Šaldytuvas Filtro Džiovintuvas Priedai Šaldymo

€7.90

-28%

€10.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šaldytuvas dalys, dangtelis, vietos šaldytuvas dalys, kūdikių sveikatos priežiūros rinkinys, komercinis šaldytuvas dalys, šaldytuvas dalys, priedai, džiovintuvas filtras, dehumidifi, antikvariniai šaldytuvas dalys, šaldytuvas smeg dalys, džiovintuvas "whirlpool".

Molekulinio sieto džiovinimo filtras yra viena iš penkių pagrindinių sudedamųjų dalių šaldymo sistema.Dehidracija ir džiovinimo šaldymo ir filtravimo priemaišų gali išvengti ledo užsikimšimo ir purvinas užsikimšimo į šaldymo ciklu, todėl, kad šaldymo mašina gali normaliai veikti.

Struktūra filtras džiovintuvas yra pagamintas iš vario vamzdžiai per apskrito lanko, verpimo, molekulinio sieto yra pastatytas sugerti vandenį džiovinimo, ir filtras tinklai yra įrengti abiejuose galuose.Kokybės filtro džiovintuvas tiesiogiai įtakoja gyvenimo šaldymo sistemos ir šaldymo efektas.

Medžiaga: Varis

Matmenys: 115 x18mm

Kiekis: 10

spalva:Žalvaris

Pakuotės Turinys:

10 * Šaldymo reikmenys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Šaldymo reikmenys
spalva Šviesiai Pilka

Panašūs produktai