50m Statinio Roko Laipiojimo Lynų 10mm Medžio, Sienos Alpinistinės Įrangos, Įrankių Lauko Išgyvenimo Gelbėjimosi nuo Gaisro Gelbėjimo Saugos Virvė, 10m, 20m 30m

€10.97

-14%

€12.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: laido, anglies pluošto gyvatė, pakinktų xinda, daiwa netikrą ritės, handguard ar, moterų snowshoes, kershaw oem, pliušinis atvirkštinį, karinės žvejybos kėdė, vyrai, alpinizmas.

Aprašymas

Medžiaga: Poliesteris armavimo vielos Spalvos: Mėlyna, Raudona Skersmuo: 10MM Ilgis: 10 metrų(32,8 pėdų), 20 metrų(65.6 ft); 30 metrų(98.4 ft), 50 metrų(164ft) Naudojimas: Alpinizmas,alpinizmas, Gelbėjimo, aukštuminiai darbai,Projektavimas apsaugą,tirti, pagalbos darbus.

Savybės:

Pagaminti iš didelio stiprio poliesterio siūlai, tvirta, ilgaamžė ir dėvėti, atsparus vandeniui.Pagrindinis lynas yra pagamintas iš Polipropileno,kuris yra lengvai atlikti.Aukštos klasės mašina, siuvimo, sandariai austi, stori megztiniai.Didelis atsparumas tempimui, mažas trinties koeficientas.Yra apsaugos atveju pabaigoje siuvimo mygtuką,kuris gali apsaugoti virvę iš krekingo.

Pakuotė:

1 Laipiojimo Virvės

Pastabos:

Prašome patikrinti, ar virvę, kad pamatyti, jei ji yra krekingo arba rišti prieš naudodami;

Perspėjimai, kai, naudojant virvę:

1.Patikrinkite, ar virvę, kad pamatyti, jei ji yra rišti ar randuotas prieš naudojant jį 2.Nereikia purvinas arba stomp the rope, nes tai gali sukelti virvę tampa nestabili, kai naudojant.Taigi, prašome ištrinti purvo po jį naudoti 3.Nereikia šlapia virvė--šlapia virvė gali tapti svarus ir slydimo,kuris yra sunku naudoti 4.Sužinokite, virvę " saugos svorį 5.Išvengti virvę gauti ryšį su aštrių daiktų, jei turite ,prašome uždengti rankšluosčiu apsaugoti lynai 6.Nereikia skolinti virvę kitiems: Tai yra pavojinga naudoti virvę, kuri turi crack, ir jūs neturite žinoti. 7.Don ' t make virvę arti aukštos temperatūros šaltinio

Šio lyno negali būti naudojamas daugiau:

1.randuotas ir trinamas virvės turėtų būti pakeistas. 2.Dviejų metų lyno turi būti pakeičiamas,. 3.virvės kada nors buvo naudojami išsaugoti žmonių, kurie staiga sutrikusi, kai laipiojimo turėtų būti pakeistas.

Mes priimame individualiai pritaikytas paslaugas.Prašome susisiekti su parduotuvės klientų aptarnavimo informacija.

Pastaba: užsakymo kaina neįeina importo muitų ir importo tarifinės pirkėjas yra atsakingas.

Produkto Rodyti

Prekės Pavadinimas Top Lander
Ilgis(m) 10m, 20m, 30m, 50m
Meterials Didelio stiprumo poliesteris
Tipas Laipiojimo Virvės
Ilgis(inch) 32,8 pėdų, 65.6 pėdų, 98.4 pėdų, 164ft
Skersmuo Kopimo Virve 10mm
Pastaba Reikia kitų ilgis, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba

Panašūs produktai