(20 Metrų) 16mm GROSGRAIN KASPINU Aukštos Kokybės 5/8" 1.6 cm BALTA JUODA RAUSVA RAUDONA MĖLYNA VIOLETINĖ Grosgrain Kaspinu Juostos Amatų Juostelės

€3.03

-14%

€3.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3 grosgrain kaspinu, Grosgrain Kaspinu, juoda grosgrain kaspinu, 10mm grosgrain kaspinu, mėlyna satino juostele, Juostelės, kamuolys apdaila, velykų juostelės pločio, ribbon set, 16mm grosgrain kaspinu.

1. 100% Poliesteris Aukštos Kokybės Grosgrain Kaspinu

2. Dydis: 16 mm (=1.6 cm = 5/8")

3. Kiekis: 1 Reel = 20 Metrų = 18 Metrų

4. Ideali dovana vyniojimo, projektus, rankų darbo atvirukai, iškarpų albumai, vestuvių raštinės reikmenys ir kt.

5. Dėl šviesos poveikio ir skirtingų monitorių, spalvos gali šiek tiek skirtis.Jei jums reikia suderinti spalvas, prašome klausti.Jei norite turėti mėginio vienetų, prieš birių kad, džiaugiamės galėdami padėti.Ačiū.

1. Jūsų užsakymas bus pristatytas per 3 dienas, daugiausia tai bus vežamos kas antrą dieną po apmokėjimo.

2. Laivybos laikas yra NE mūsų kontrolės.Prašome nepalikite neigiamą grįžtamąjį ryšį, bet vėluojama dėl nenugalimos Jėgos aplinkybių, tokių kaip blogas oras, strike, muitinio įforminimo proceso ir t.t.Jei jums reikia įdėti skubiam užsakymui, prašome susisiekti su mumis PRIEŠ perkant, kad mes galime patikrinti, ką mes galime padaryti.

3. Mes nesame atsakingi už paėmimo ar mokėjimo muitai ar mokesčiai už siuntas, prašome kreiptis į savo vietos muitų politikos.

4. Mes neatsakome už prarastus ar žalą dėl netinkamo pristatymo adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų Ali-Express pristatymo adresas yra teisingas, kai jums patikrinti.

1. Prašome pateikti mums 5 ŽVAIGŽDŽIŲ ir teigiamų atsiliepimų, jei jūs esate laimingas su mūsų produktus ir paslaugas.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų ratai pažangą.

2. Jei dėl kokios nors priežasties manote, kad jūs turite suteikti mums žemai rezultatą arba neutralų ar neigiamą atsiliepimą, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes padarysime viską, kad išspręsti problemą.

Ačiū!!!

Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas Taip
Audinio Tipas Grosgrain
Plotis 5/8"
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Produkto Tipas Juostelės
Medžiaga 100% Poliesteris
spalva Balta, Juoda, Rožinė, Raudona, Violetinė, Geltona, Oranžinė, Mėlyna ir t.t
modelis Vientisos Spalvos
Modelio Numeris 4AGR16
Funkcija "PASIDARYK pats" Siuvimo Amatai
Technics NĖRA
Stilius dvigubo veido

Panašūs produktai