Gamtos Jade Peleninę Kambarį Home Office Peleninę Arbatos Staliukas Su Studijų Apdaila

€73.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: akmuo opalas, pelenų dėklas, teorinį lentelė, stalas baldai, pelenų plokštelės kūrybos, kortelės mygtukas, epoksidinės stalo peleninę, pelenų dėklas lauko, 5g scoop, nešiojamų susisiekimas.

Medžiagos ir technologijos

Medžiagos pasirinkimas natūralių jade, dizainas ir tekstas yra iškirpti, kad paviršius yra lygus ir išskirtinį, jade skaidrus blizgesys.

Produkto informacija

Gamintojas: Shi Fang Yun Produkto pavadinimas: Peleninė Dydis: 160mm skersmens Svoris: apie 500g Produktai: Guangzhou, Kinija Medžiaga: raw jade Mūsų peleninė gali būti naudojamas kaip peleninė arba peleninė apdaila.

Slyvų gėlių dizainas

Slyvų žiedai yra labai paplitusi Kinijoje.Ji turi daug reikšmių.Pavyzdžiui, slyvų žiedai simbolizuoja nobleness ir švara.Žmonių į slyvų žiedų, kaip pirmasis iš keturių ponai tarp gėlės ir vieno iš trijų draugų šaltojo metų, nes jis neturi konkuruoti su gėlėmis, bet tiesiog žydėjimas savo grožio šaltas vėjas vien.Slyvų žiedai reiškia stiprus, "Šalčio slyvų ao Xue" yra labai tinkamas slyvų žiedų kūnui.

Orchidėja dizainas

Orchidėjos biudžetui yra elegantiškas, kilnus, tėvynės, unswervingly, jis yra žinomas kaip gėlė džentelmenas.

Bambuko dizainas

Kinų tradicija, bambukas simbolizuoja atsparumas, ilgaamžiškumas, laimės ir dvasinės tiesos gyvenime.

Chrysanthemum dizainas

Kinų tradicija, bambukas simbolizuoja atsparumas, ilgaamžiškumas, laimės ir dvasinės tiesos gyvenime.Chrysanthemum patyręs vėjo ir šalčio, yra atkaklus gyvybingumą, aukštos vientisumą, nes tao Yuanming pakėlė chrizantemų pagal rytų lane, todėl chrizantemų gavo titulą "atsiskyrėlis į gėlių".

Šis produktas yra paimtos iš gamtos jade, šaknis, grūdus, įtrūkimai, asbesto ir įvairios spalvos viduje ir paviršiuje susidaro natūraliai, kuris yra liudytojas natūralaus jade.Jei jūs proto, prašome apsvarstyti prieš perkant.

Pakuotė

Medžiaga Mūrinis
Formos ROUND
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai