Suede Dviračių Pirštinės Lauko Vėjo Šiltas, Ilgas Užraktas Šiltas Riešo Naktį Atspindys Pirštinės Laikyti Šiltai Ir Tvirtos Pirštinės

€7.64

-45%

€14.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: metalo liejimo linija, naminių žaislų kiaulių gumos, oakley slidinėjimo apranga, oakley turas spyna, žiedlapis gėlės milžinas, ilgais žiemos puffer, populiarus gill batai, metalo licens plokštė, ilgai moteris kailis za.

Savybės:

1.Aksomo deerskin audinys,Minkštas, odos draugiškas, patogūs dėvėti.

2.Viduje yra pagaminti iš vilnos išlaikyti šiltas.Jis yra minkštas ir patogus dėvėti,Ne daugiau šaltų rankų šią žiemą.

3.Prailgintas riešo atidarymo, elastinga formos.

4.Delno dalis yra sujungtas su neleidžiančioms slysti silikagelis, kuri tampa stipresnis sukibimas,rankena judresni, dėvėti, atsparus ir patvarus.

5.Pirštų galiukais yra pagaminta iš neslidžia jutiklinis ekranas PU oda tiesiogiai valdyti jutiklinis ekranas, elektroninė equipmentOutdoor telefono skambučius, mobilųjį telefoną, šiltas ir patogus.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas:Pirštinės

Medžiaga:suede audinio

Dydis:M,L,XL

Svoris:90g

Spalva:Juoda,Pilka

Paketų sąrašo:

1*Pirštinės

Šiltas priminimas: 1. Visos nuotraukos buvo profesionaliai kalibruoti.Tačiau, dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano įrangos Parametrai, nuotraukos ir objektai, matote, gali būti šiek tiek šališkas. 2. Duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai neturės įtakos vartojimui.

Sportas Tipas Dviračių sportas
Elemento Tipas Pirštinės & Kumštinės Pirštinės

Panašūs produktai