10 Vnt Poliravimo Padas Poliravimo Varantys Rinkiniai su 3Pcs Rouge Junginys su 1/4 colių Rankena, už Kolektoriaus, Aliuminio, Nerūdijančio Plieno,

€11.65

-22%

€15.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aliuminio lenkijos, disko lenkijos, aliuminio lenkijos, lenkijos rinkinys, gręžimo trinkelėmis lenkijos, padas lenkijos, lenkijos nerūdijančio plieno, stiklo lenkijos, automobilinis lenkijos, lenkijos varantys.

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

6 Stiliaus Poliravimo Diskai: Mes pasirengę 6 skirtingų poliravimo diskai atitinkančių jūsų įvairiems poliravimo projektus, įskaitant Kūginių, Kolonėlės, Grybų, T-formos Varantys Šlifavimo Galvutė su 1/4 Šerdies.

Kokybės Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės medvilnės audinio, su minkšto paviršiaus ir aukštą šlifavimo našumą!Jis tvirtinamas su kompaktiškas medvilninių siūlų, nėra lengva atlaisvinti per poliravimo!

Poliravimas Poliravimo Medžiagos: Tai gali išmesti juoda šaltą šviesą po poliravimo, ir ryškumą pasiekia veidrodis lygio.Jo sudėtyje yra didelės apsaugos nuo rūdijimo ir naftos komponentų ir prailgina anti-rust gyvenimo produktas.

Tinka paviršių šlifavimo ir poliravimo iš metalo, bižuterija, aparatūros, nerūdijančio plieno, aliuminio gaminių, medienos, plastiko, keramikos, stiklo ir laikrodžiai.

Produkto aprašymas

10 Vnt lenkijos Poliravimo Rinkinį su Balta Raudona Ruda Poliravimo Rouge Junginys Ratų - Kolektorius, Aliuminis, Nerūdijantis Plienas, "Chrome"

Specifikacija:

Spalva:balta

Poliravimo Medžiagos: Balta, Raudona, Ruda

Medžiaga:medvilnė

Dydis: 1/4inch karka

Pakuotės Turinys:

1pcs * Grybo Formos Varantys

1pcs * Kūgio Formos Varantys

1pcs * Stulpelių Formos Ratų

3pcs * T-Formos Poliravimo Padas

1pcs * 1/4inch Metalo Poliravimo Padas Rankena

1pcs * Baltos spalvos Rouge Poliravimo Junginys

1pcs * Raudonas Rouge Poliravimo Junginys

1pcs * Rudos spalvos Rouge Poliravimo Junginys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Prekės Pavadinimas Xzante
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai