Šunelis Palapinė Dėžė Kambarys Playpen Nešiojamas, Sulankstomas Mažylis Katė Narve Vandeniui Lauko 2 Durų Akių Šešėliai Padengti Lizdo Veislynas Prekes

€18.31

-25%

€24.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lovos šuo, Plunksna, didelis šuo crate, Šunų Veislynas, šuo namuose, katė žaislas, paprastas kačių narvas, ryšiai augintiniai, mažylis palapinė, šuo.

Šunelis Palapinė Dėžė Kambarys Playpen Nešiojamas, Sulankstomas Mažylis Katė Narve Vandeniui Lauko 2 Durų Akių Šešėliai Padengti Lizdo Veislynas Prekes

Savybės:

1.Kvėpuojantis akių audinio galima iš dalies žr.-per poveikį ir geriau, oro vėdinimo, kuris gali leisti savo augintiniai, siekiant sumažinti nerimą ir atlaikyti atskyrimo lengviau. 2.Atsparus vandeniui Oksfordo pagrindo leidžia drėgmei atsparus ir anti-slip veiklos stabilios krovos ir tvirtas pagrindinį rėmą ir aštuonių plokštės užtikrins saugią vietą, atskirti savo naminių kačių arba šunų ir nuolat juos apsistoję kurioje vietoje norite veiksmingai ir atskiras būdas. 3.Sulankstomas dizainas leidžia lengvai nustatyti ir pašalinti, efektyviai taupyti saugojimo vietą ir rezultatas keliamoji vėjas, kai nenaudojate ar perkeltas iš vienos vietos į kitą, kai reikia, kad visiškai atitiktų jūsų on-the-go poreikius. 4.Idealiai tinka šuniukai, kačiukai, maži šunys, triušiai ir vėžliai, gali būti naudojama, siekiant apsaugoti jūsų augintinius nuo priėmimo problemų, kai jums išvalyti namus, arba sustabdyti tolesnį plitimą, ar koreguoti nusikalsti kaip bausmė ir pan.

Techniniai duomenys:

1.Medžiaga: Oksfordo Audinys, Akių 2.Spalva: Mėlyna / Ruda (Pasirinktinai) 3.Dydis: S: 74*74*43cm / M: 91*91*58cm (Pasirinktinai)

Pakuotė:

1 * Pet Žaisti Narve Palapinė

Produkto Informacija:

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Oksfordo Audinys, Akių
Taikoma Šuns Veislė Universalus
Tipas Šunys
Modelio Numeris Nešiojamas, Sulankstomas Pet Šuo, Katė, Palapinė Dėžė

Panašūs produktai