Belaidžio Dual Antenos RF Signalų Detektorius Anti-spy Tiesus, Kameros GSM Garso GPS Nuskaitymo Finder Privatumo Apsaugoti Dropship

€54.90

-45%

€99.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gsm signalizacija, fotoaparato ieškiklis, klaida, rinkinys cftv fotoaparatas, paslėpta kamera, spy paslaptis, kamera lėlės, vėlimo stiklo akiniai, klausytis spy, antena gsm, jammer signalo blokatorius, pokalbių.

Dėmesio: Šis produktas yra aukštųjų technologijų produktas, prašome atidžiai perskaityti instrukciją prieš naudodami jį pirmą kartą.

Ypatybė:

1. Profesionalus radijo bangų nustatymo įtaisas su didelio jautrumo, reguliuojamas ribą ir masto nustatymo dažnių diapazone.

2. Tik maitinimo jungiklis + jautrumo rankenėlę, paprastas valdymas, paprasta naudoti, garso ir šviesos signalizacija nuoroda, tiksli ir patikima.

3. Jis gali aptikti, eavesdroppers ir adresai įrengti mobilųjį, unicom, telekomunikacijų, 2G.3G.4G korteles.

4. Lokatorius, galinti aptikti didelės spartos įkelti GPS positioner duomenų paketus.

5. 1.2 G/2.4 G belaidžio ryšio fotoaparatą galima aptikti.

6. Gali aptikti daugiau nuslėpė 5.8 GHZ bevielio vaizdo kameros, belaidės slapto pasiklausymo.

Naudojimas:

1. Ar automobilis ar biure yra įrengta belaidžio eavesdroppers ar stebėjimo adresai.

2. Ar mobilusis telefonas yra eavesdropped ar nenormalus (budėjimo yra išsiųsti signalus be priežasties).

3. Darbo aplinka, ar yra bazinės stoties spinduliuotės ant stogo gyvenamųjų namų statybos.

4. Mobiliojo ryšio Trumpųjų žinučių Gavimas ir Siuntimas, Interneto Prieigos ir Skambučių Stebėseną.

5. Belaidžio tinklo, mobiliojo ryšio bazinės stoties, bevielio ryšio stebėjimo sistemos stebėsena.

6. Aptikimo elektromagnetinės spinduliuotės nuotėkio buitinių prietaisų, pvz., mikrobangų krosnelių.

7. Ar įtartinus belaidžio ryšio signalus į aplinką.

8. Patikrinkite Viešbutis vonios kambariuose, viešbučiuose, pramogų vietose, persirengimo kambariai, valdžios organai, ir kt.

9. Verslo Derybų, Tikrinimo Mokyklos, Dirbtuvės, Patalpos.

10. Radijo bangų sutapo su judesių mahjong lenteles.

11. Būsto, automobilių, naudotų automobilių, pawnbroker, garantijų bendrovė, mikro-paskolos bendrovė, informacija, finansų bendrovės ir kt.

Produkto aprašymas:

1. T8000-tai pažangiausias nešiojamos belaidžio tinklo signalo aptikimo įrangą, ypač specialias tvarkymo CDMA signalus.Įprastinis radijo bangų detektoriai negali aptikti CDMA signalus.Galite naudoti telecom " mobiliojo telefono kortele skambinti ir išbandyti jautrumo jutiklis.Turi maža perdavimo galia ir nėra lengvai aptikti tradicinio belaidžio detektoriai.Stebėjimo adresai dažniausiai naudojamas rinkoje iš esmės naudoti CDMA kortelių, Todėl T8000 yra geriausias jūsų cho

2. Ar yra belaidžio klaidą arba vietos aptikimo funkcija įdiegta automobilyje ar biure, ir ar nėra įtartinų belaidžio ryšio signalas environmen

3. Jūsų mobilusis telefonas yra arba nenormalus (perdavimo signalus, be jokios priežasties metu veikiant budėjimo režimu), nustatyti belaidžio tinklo signalus, mobiliojo telefono signalus, belaidžių stebėjimo sistemų

4. Ar jūsų darbo aplinka, gyvenamosios paskirties pastato spinduliuotės nuo pastato stogo, ir buitiniuose prietaisuose, pavyzdžiui, mikrobangų krosnelės laukia nuotėkio elektromagnetinės spinduliuotės, kuri kenkia žmogaus organizmui?

5. Patikrinkite, ar nėra įtartinų belaidžio ryšio signalų viešbučiai, tualetai, viešbučius, pramogų vietas, verslo derybas, persirengimo kambariuose arba.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS Plastikas

Dažnių diapazonas: 1MHz - 8000MHz

Aptikimo dinaminis diapazonas: > 73Db

Aptikimo diapazonas:

2,4 GHz Belaidė Kamera: 10m2 (Standartinis 10 mw Kamera)

1.2 GHz Belaidė Kamera: 15m2 (Standartinis 10 mw Kamera)

Mobiliųjų Telefonų Signalus, 2G, 3G, 4G: 3-15m2

Nurodant režimas: 9 lygių LED šviesos skleidimo indikatorius/signalas-keičiasi indikatorius

Maitinimas: built-in), 3,7 V ličio polimerų baterija

Darbinė srovė: 60mA

Nuolatinis darbas: 15-25 valandų

Gaminio dydis: 115*60*26mm/4.52*2.36*1.02"

Produkto sudėtyje yra:

1*Signalų detektorius

1*Instrukcija

1*Įkrovimo Kabelis

Susiję straipsniai Dėmesį: Šis produktas yra aukštųjų technologijų produktas, prašome atidžiai perskaityti instrukciją prieš naudodami jį pirmą kartą.Produkto aprašymas: 1. T8000-tai pažangiausias nešiojamos belaidžio tinklo signalo aptikimo įrangą, ypač specialias tvarkymo CDMA signalus.Įprastinis radijo bangų detektoriai negali aptikti CDMA signalus.Galite naudoti telecom " mobiliojo telefono kortele skambinti ir išbandyti jautrumo jutiklis.Turi maža perdavimo galia ir nėra lengvai aptikti tradicinio belaidžio detektoriai.Stebėjimo adresai dažniausiai naudojamas rinkoje iš esmės naudoti CDMA kortelių, Todėl T8000 yra geriausias jūsų cho 2. Ar yra belaidžio klaidą arba vietos aptikimo funkcija įdiegta automobilyje ar biure, ir ar nėra įtartinų belaidžio ryšio signalas environmen 3. Jūsų mobilusis telefonas yra arba nenormalus (perdavimo signalus, be jokios priežasties metu veikiant budėjimo režimu), nustatyti belaidžio tinklo signalus, mobiliojo telefono signalus, belaidžių stebėjimo sistemų 4. Ar jūsų darbo aplinka, gyvenamosios paskirties pastato spinduliuotės nuo pastato stogo, ir buitiniuose prietaisuose, pavyzdžiui, mikrobangų krosnelės laukia nuotėkio elektromagnetinės spinduliuotės, kuri kenkia žmogaus organizmui? 5. Patikrinkite, ar nėra įtartinų belaidžio ryšio signalų viešbučiai, tualetai, viešbučius, pramogų vietas, verslo derybas, persirengimo kambariuose arba.Informacija apie gaminį Pakuotės Matmenys: 6.7 x 3.9 x 2 cm Pakuotės Svoris: 213g Produkto sudėtyje yra 1*Signalų detektorius 1*naudojimo Instrukcija 1*Įkrovimo Kabelis

Pakuotės Matmenys 6.7 x 3.9 x 2 cm
Pakuotės Svoris 213g
Modelio Numeris LMS-DW67
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai