Lengvas Šiltos Žiemos striukė vyrams Parkas " Mens Dryžuotas Kietas Užtrauktukas Kišenėje Tranšėjos Medvilnės Bliuzono Parkas Vyrų 2019 drabužiai

€11.85

-30%

€17.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kolumbijos lauko, kailis dior, striukė moteris žiemą pluošto, žiemos jakcet vyrai, kailis žemyn antis moterims, helly hansen striukė vyrams, striukė vyrų šiltas, striukė vyrai žiemos xxxxl, vyrų parko, lenktynininkas striukė streetwear.

Mieli Draugai, Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje !

Geros Naujienos: Nauja siunta bus pasirengę mūsų pasekėjų, su extra 1% -2% išskirtines nuolaidas .Bet nemokamai arba ventiliatorius zonos veiklą, informuosime mūsų gerbėjų ir pasekėjų ne pirmą kartą į mūsų fan klubas arba el. paštu.Pažadas mūsų pasekėjas bus gauti geriausią kainos ir paslaugų.Veiksmų, ir yra mūsų pasekėjų, viršuje pardavėjo parduotuvėje, nuolaidą toliau, staigmena niekada negali sustoti!Pastaba: 1.Yra keletas spalvų skirtumas dėl šviesos ,tikiuosi, jūs galite suprasti.

2.1-3cm paklaida yra įmanoma.(Jei nesate tikri dėl dydžio, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą.) 3.Dydis Azijos dydžio, Mažesnis nei Europos kodeksas/ JAV kodą.

Bendradarbiavimas didmeninės ir lašas laivybos: didmeninės: mes siūlome nuolaida ir NEMOKAMA pristatymas per EXPRESS", kuris trunka 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba: mes išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

Modelio Tipas Kietas
Svoris 650g
Audinio Tipas Broadcloth
Rankovės Stilius Reguliariai
Apdaila NĖRA
Tipas Platus waisted
Drabužių Ilgis Reguliariai
Modelio Numeris vyriška pūkinė striukė
Type2 žiemos striukė vyrams
Įdaru Medvilnės
Storis STANDARTAS
type1 vyrų žiemos striukė
Su gobtuvu Taip
Apykaklės Su gobtuvu
Stilius Atsitiktinis
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Medžiaga Poliesteris
Pamušalas Poliesteris
Prekės Pavadinimas Laamei
Nuimamas Dalis NĖRA

Panašūs produktai