100vnt Padangų Šuoliai Batai Batai Įspūdingos Kapliukai fatbike Moutain Vehicel smeigės įsukite Padangų Stud Volframo Nulenkti Žvejybos

€9.48

-5%

€9.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: motociklo padangos šuoliai, riebalų fork, rankena m lok, žuvų volframo, padangų stud didelis, 26x4 padangos, ar 15 su šlapia danga, rankena veržlė m4, odos stud ginklą, dviračių riebalų varantys.

100vnt Padangų Šuoliai Batai Batai Įspūdingos Kapliukai fatbike Moutain Vehicel smeigės įsukite Padangų Stud Volframo Nulenkti Žvejybos Automobilių Padangų Smeigės Sraigtiniai Sniego Šuoliai Ratų Padangų Sniego Grandinės Smeigės Automobilių Transporto Sunkvežimių, Motociklų Padangos Žiemos Universalus, 1.jei didelis padangų , su 12mm dydis bus šiek tiek mažas .jūs turėtumėte pasirinkti didesnį dydį . 2.Šios rūšies visada naudojamas dviratis ir motociklas . 3.Ir kai žmogus ją naudoti žvejybos batai ir vaikščiojimo takelių batai .Hardeness: 86~93HRA eaqual iki 69~81HRC, Normalus ,Plieno :97~143HBS vienodo apie 7HRC viršuje pin resistens yra dešimt kartų noral plieno .Už tungten patarimas yra HRA 86-93,Patvarus, lenktynėms .Specifikacija: Medžiaga: Metalas Spalva: Sidabrinė Dydis: Apytiksl. 2x4x12mm/ 0.08x0.16x0.47" Pagamintas iš kieto metalo, šios rūšies padangų stud varžtai yra stiprus ir patvarus naudoti.Ji turi mažą žemės spaudimą ir tai aplinką su minimaliu poveikiu.Ji yra lengva įdiegti su tam tikromis gręžimo ir gali sutapti ir su savo transporto priemonių padangų.Prašome pasirinkti tinkamą dydį naujų smeigės diegimo proceso požiūriu gylis padangų sriegis.Šio tipo varžtų, tinka daugumai padangos ir add ultimate off-road pajėgumus į savo įprastą automobilių, sunkvežimių, motociklų ir t. t.Ji duoda gera anti-slip turto už jūsų padangos.Įdiegimas: 1. Gręžimo (naudojant labai mažą bitų), nustatantis centro pasirinkta rankenėlę į padangų. 2. Gręžimo susukti iš vidaus į išorę.Kai kampas nėra statmena padangų, ji pasiliks iš vienos pusės ar kitos.Atlikite vieną skylę ir tvirtai laiko. 3. Įdėti lipnia juosta per varžtus viduje padangų.Kartais tai geriausia naudoti du sluoksnius juosta.Techniniai duomenys: Medžiaga: Plienas Spalva: Sidabrinė įdiegti įrankiai neturi būti , reikia įdėti į pokalbį taip pat telefoną pirkti , turėti, pirkti nustatyti dicount iš viso.

Dėmesio: 1. Kad Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius arba pardavėjo pasirinkti,kai jums pasirinkti,jis parodys išsiuntimo laiko. 2. Kad>$7,nemokamas pristatymas per Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu arba parduoti pasirinkti, su stebėjimo informaciją.Rusijos draugui prašome atkreipti dėmesį: Prašome užpildyti gavėjo pavadinimas(apima 3 dalis bent)užsakymo,priešingu atveju jūsų sklype nebus perduoti muitinės jūsų šalyje.Brazilija Draugui Prašome Atkreipti dėmesį : Prašome palikti jums CNPJ ar CPF numerį ir mus , savo vietos muitinės patikrinti sklypo naudojimo .jei ne , tai nebus perduoti muitinės . ++++ Pirkėjams prašome atkreipti dėmesį:

1.Prašome patikrinti, su savo šalių muitinės, nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

2.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių,Šie mokesčiai nėra įtrauktos į prekės kainą ir siuntimo išlaidas. 3.Kai jūs padarysite užsakymą, prašome patikrinkite, ar jūsų adresas,jei adresas yra ne teisė,sklypo liks post office visą laiką.

Modelio Numeris M4-12
Medžiaga Volframo karbidas Viršuje Pin+ plieno pagrindo
Pajėgumų 1 sniego padangų sukibimas šuoliai
Pajėgumų 4 Trekas polių smeigės
Balansuoti 2 Patvarus lenktynių ratų smeigės
Geba 5 laipiojimo batai smeigės
Pajėgumų 6 Moutain Vehicel šuoliai
Balansuoti batų smeigės
Pajėgumų 3 Sniego varžtas smeigės
Hardeness Volframo Patarimas 86-93HRA

Panašūs produktai