Vaikai Mielas Pliušinis Žaislas Animacinių Filmų Violetinė Katė Zee Vaivorykštė Karalius Puikus Žaislai Berniukams, Mergaitėms Gimtadienio Dovana Žaislai Aurora Tiesa Bartleby

€2.80

-30%

€4.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: karalius ir karalienė, ženevos žiūrėti, aurora nagų milteliai, katytė naujagimių fotografija, l pliušas, aš tave myliu, lėlė, drugelis lėlės, harajuku kawaii, tarp mūsų plushi.

Kulka Taškų:

1、Aukštos kokybės Medžiagų: Naudojant aukštos kokybės PP medvilnės užpildas, pagamintas iš odos draugiškas šilko ir minkštas pliušas, žaislas turi geras elastingumas, nr. aromatas, prašmatnus ir minkštas, suteikti jums su geresniu touch jausmas, kaip jei jūs esate neliesti medvilnės, cukraus.

2、Geriausias draugas: nesvarbu, Ar esate studentas ar biuro darbuotojas, tik žiūri, šis mielas žaislas gali sumažinti stresą.Matyti jį namuose kiekvieną dieną padės jums atsipalaiduoti ir, kad jums malonu.Tai yra svarbus kompanionas jūsų kasdieniniame gyvenime, todėl jums nebereikės jaustis vienišas.

3、Skalbimo Instrukcijos: Pirma, nusiplaukite rankas su šviesos muilą bei šaltą vandenį, nusausinkite.Pastaba: balinimo, lyginimo, skalbimo mašina ir džiovinant gali sugadinti žaislas.

4、Namo Apdailai: Su žavinga išvaizda, žaislą atneša šiltą atmosferą jūsų namuose.Prabangus, tai ne tik patraukia dėmesį vaikams, bet taip pat gali būti pateikiami miegamasis, gyvenamasis kambarys, namo, biuro, darželio, automobilių ir vieta jums patinka.

5、Puiki Dovana: Puiki dovana gimtadienio, Kalėdų ar Vaikų Diena, Padėkos ir kt.Patogus ir minkštas pliušinis daro žaislas minkšta ir miela dovana draugei, vaikų, šeimos ar draugų.

Specifikacija: Pavadinimas: Pliušinis Žaislas

Matmenys(apytiksl.): Zee 30cm/11.81 į; Violetinė Katė 25cm/9.84 į; Vaivorykštė Karalius 22cm/8.66 į

Svoris: 0.08-013kg

Medžiaga: krištolas super minkštas

Įdarui: pp medvilnės

Įpakavimas: opp krepšys

Pakavimo Sąrašas:

1*Pliušinis Lėlės

Pastaba:

Dėl problemų, tokių kaip apšvietimo ekranas fotografavimo sceną, prašome kreiptis į faktinę spalva gautų prekių.

Elemento Tipas Lėlės
Medžiaga Medvilnės
Svoris 0.08-013kg
Pakuotė Opp krepšys
Dydis Xiaozhen 30cm
Drop Laivyba/ Didmeninės Parama
Audinys Crystal Super Minkštas
Abu 25cm
Paketų Sąrašas 1x Pliušinis Lėlės
Produkto pavadinimas vaivorykštės Karalystę, pliušiniai žaislai
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
caihongwang 22cm
Įdaru PP Medvilnės
Sertifikavimo NĖRA

Panašūs produktai