TWS M6S Belaidžio "Bluetooth" Ausines Vandeniui Muzikos per Ausines, Verslo laisvų Rankų įranga Sporto ausinių už Xiaomi "Huawei" Samsung " ir "Iphone"

€14.02

-52%

€29.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pagalvėlė ausinių lankelis, pantera m6s, skydelis m6s, audinio m6s, mielas rankų įrangos mikrofonas, žaidimas laisvų rankų įranga, guard m6s, headp, klausos triukšmą, kačių ausų į ausinių.

Mieli klientai, kviečiame apsilankyti ir linkime jums laimingų pirkinių ~

Savybės: Nešiojamas ir lengvas, paprasta naudoti ir nešiotis, jis ypač tinka žmonėms, kurie, pavyzdžiui, atlikdami pratybų.Dvi ausis atskiras dizainas, ausinės gali būti naudojami atskirai, gali patenkinti skirtingus poreikius.Naudoti, ergonomiškas dizainas, dėvėti ausų, jaukus ir natūralus.Įrengta įkrovimo langelį, ne nerimauti, trūksta energijos, kai jūs einate.Prekės Pavadinimas: Bevielės Ausinės Medžiaga: ABS "Bluetooth" Versija: 5.0 Perdavimo Atstumas: Lauko Linijinis Atstumas 20-25 Metrų Baterija: Įkraunama Ličio Polimero Baterija (Yra Komplekte) Klausytis Muzikos Laikas: Apie 7-8 Valandas (Aukštyn ir Žemyn/Pauzė Žaisti) Pokalbio Laikas: Apie 7-8 Val Budėjimo Laikas: Apie 150 Valandų Įkrovimo Laikas: Apie 1-2 Val. Savybės: Nešiojamų, Wireless, Bluetooth 5.0, Touch Control Ausines Dydis: Ilgis: 4,2 cm/yra 1,65", Plotis: 1.9 cm/0.75" (Vidut.) Įkrovimo Dėžutės Dydis: Aukštis: 3.3 cm/1.3", Plotis: 7.7 cm/3.03", Storis: 2.8 cm/1.1" (Vidut.) Pastabos: Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.Komplektą Sudaro: 1 Pora Bevielės Ausinės 1 x Ausinės Įkrovimo Dėžutę 1 x Krovimo Kabelis 1 x Vartotojo Vadovas

PASLAUGOS

Visi užsakymai yra pristatomi per 1 darbo dieną (išskyrus švenčių dienomis) Jei yra problema, mes išsiųsti produktą, ir tik mums pasakyti pirmą kartą. 100% profesionalus klientų aptarnavimas.dėl atsiskaitymo: 1. Mes priimame Alipay, kredito kortelės arba debeto kortelės ir kiti mokėjimo būdai. 2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo. 3. Jei negalite peržiūrėti jį iš karto po aukciono, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Baigtas per 3 dienas.draugai Pastaba: 1. Prašome įvesti savo vardą ir pavardę, kai mokėjimo, įskaitant jūsų vardas, antras vardas ir pavardė; 2. Prašome įvesti teisingą adresą, įskaitant savo buto numeris, gatvės, miesto, regiono ir šalies.Kitaip, savo paketą gali būti grąžintos! 3. Mes priimame jokios atsakomybės už savo klaidas.Transporto klausimais: 1. Prekės bus išsiųstos per 1 darbo dieną įprastu laiku. 2. Jei jūs vis dar negali gauti prekes per 35 dienas po apmokėjimo, prašome susisiekti su mumis, mes stebėti prekių ir atsakyti jums kuo greičiau, mūsų tikslas yra padaryti kokybišką aptarnavimą. 3. Mes naudojame www.adeira.lt nerimauti nemokamai standartas transportas už savo transportu, Pardavėjas naudoja www.adeira.lt nerimauti nemokamai standartas transportu.Pirkėjai gali patikrinti pakuotės stebėjimo informaciją per 3 ~ 7 days.Global.cainiao.com Grąžinamosios išmokos: 1. Jei jūsų produktas yra sugedęs, prašome susisiekti su mumis per tris dienas nuo gavimo gaminio, mes jį tvarkyti jums laiku.Grąžinimo klausimais, visi grįžta turi būti grąžinta originalioje pakuotėje ir priedai.Klientas yra atsakingas už laivybos išlaidų grąžintas prekes. 2. Kai mes gauti grąžintas prekes, mes grąžinsime jūsų pinigus.Arba pakeisti prekes jums. 3. Kai jūs negalite gauti produktą, mes grąžinsime kainos ir siuntimo išlaidų. 4. Kai tik gausime jūsų informaciją, mes procesą grąžinti pinigus per 3 darbo dienas.Atsiliepimai: Mes dirbame su jumis, kol jūs esate patenkintas.Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums teigiamų atsiliepimų Jei nesate patenkintas su pirkimu, prašome susisiekti su mumis per (Mano Žinutę) arba (Pardavėjas Klausimas), prieš išvykdamas neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes stengsimės išspręsti visas problemas ir patenkinti jūsų poreikius.

Jungtys USB
Įkrovimo Būdas Įkrovimo atveju
Garso Valdymas Taip
Jautrumas 120dB
Kištuko Tipas Linijos Tipas
Baterija Įkraunama Ličio Polimero Baterija (Yra Komplekte)
Skaičius Vairuotojai 2
Atsparumas 32Ω
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Su Mikrofonu Taip
Paketų Sąrašas Įkrovimo Kabelis
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Funkcija Sportas
Atsparus vandeniui Taip
Budėjimo Laikas Apie 150 Valandų
Vocalism Principas Orthodynamic
"Bluetooth" Versija 5.0
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Savybės Atsparus vandeniui
Valdymo Mygtukas Taip
Paramos Didmeninės Taip
Modelio Numeris M6S TWS
Įkrovimo Laikas apie 1-2 val.
Paramos Sistema 2 "Android"
Klausytis Muzikos Laikas Apie 7-8 Valandas (Aukštyn ir Žemyn/Pauzė Žaisti)
Kodekai AAC
Komunikacijos Belaidžio
"Bluetooth" verison V5.0
Perdavimo atstumas Lauko Linijinis Atstumas 20-25 Metrų
Yra bevielis Taip
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20 - 20000Hz
Prekės Pavadinimas MILUDI
Pokalbio Laikas apie 7-8 val
Medžiaga ABS
Paramos Sistema 3 Langai
Paramos Sistema 1 ios

Panašūs produktai