BALLE 1,5 mm Skaidraus PVC Staltiesė Stiprus, atsparus Vandeniui Plastikinių Stalo Padengti Alyva-įrodymas, Virtuvės, Valgomojo Vieta Kilimėlis Minkštas Stiklo Padas

€8.97

-50%

€18.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: juoda nėrinių staltiesė, pvc apvali staltiesė 13, staltiesė, raundas velykų staltiesė, medžiaga pvc lentelės, staltiesė atspari vandeniui, klijuotė, pvc, pvc coted, apvalaus stalo staltiesė, suknelė pvc.

Produkto Aprašymas

Storos aišku, PVC lentelės danga yra patvari, atspari vandeniui, aliejus, atsparus.Tinka stalo užtiesalai ir stalviršiai.Apsaugoti jūsų stalo arba staltiesės nuo įbrėžimų, scuffs, dėmes, nuotekas, išlaikant jūsų stalas tvarkingas, švarus ir organizuotas.Medžiaga: PVC su gera tamprumas Storis: 1,5 mm Packge Įeina: 1 x BALLE PVC staltiesė(1,5 mm)

Pastabos

1. Ši staltiesė bus trauktis po kurio laiko, todėl PVC staltiesė bus palikti, papildomai 1-2 cm staltiesės, kai pjovimo. 2. Klientai, kuriems reikia nestandartinių dydžių, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo keisti kainą.

PVC Privalumas

Pagamintas iš tvirtos ir eco-friendly PVC vinilo medžiagos, atsparus vandeniui, neslidžios, šilumos-priešinosi, (iki 82 laipsnių Celsijaus).Mūsų PVC su užapvalintais kampe supjaustyti dizainas, keičiasi tradicinis stačiu kampu būdą, o ne kentėti ranką ir apsaugoti jūsų stalo.

Sandarinimo metodas

Mes liaukis valcavimo, išvengti braižymo, sulankstomas.

Susisiekite Su Mumis

Jei mūsų produktas neturi standartinio dydžio, kad tilptų jūsų stalo, susisiekite su mumis ir mes galime patarti jums, ar galite rezervuoti didesnis tavo stalo.

Pastabos

1.Naujas soft stiklo turi nestiprus plastiko kvapas, bet jokio kito kvapo, ji išnyksta po vienos ar dviejų dienų ar galite nuplauti jį. 2.Minkšta stiklo yra karšto spaudimo ir turi šiek tiek susitraukimas.Po tam tikro laiko, jis bus stabilus. 3. Prašome nedėkite aukštos temperatūros daiktus ant stalo užtiesalai tiesiogiai. 4. Prašome nedėkite ant lakuoto ar poliruoto NAUJAS medinis viršūnes tiesiogiai, nes drėgna tapyba gali prilipti prie dangtelio.

Grįžti & Grąžinti

1.Visi mūsų produktai yra pagaminti iš didžiųjų gamintojų, profesinių QC Komanda bandymo produkto. 2.Jei gaminiai yra ne pats, kaip desription arba skaldytų tranzito, mes išsiųsti ar grąžinti pinigus jums. (Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas ir fotografavimas. 3.Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas elementus, mes priimame grąžinimas ir mainai per 7 dienas po to, kai gavote jūsų prekė ir reikia mokėti už laivybos kaina.

Pristatymo laikas

1. 15-20 darbo dienų (Japonija, Singapūras, Pietų Korėja, Malaizija) 2. 15-35 dienas (Vakarus Euro, Rytų Euro, Okeanija, Vidurio Rytuose, Šiaurės Amerikoje) 3.15-45 darbo dienų (Pietų Amerikoje, Afrikoje, Pietų Afrika) 4. 10-45 darbo dienomis (Rusija)

Atsiliepimai

1.Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti 5 žvaigždžių atsiliepimą apie mus. 2.Jei nesate patenkinti produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis, o ne palikti neigiamą atsiliepimą ar darbo ginčą.Mes stengiamės patenkinti jus.

Dydis thickness 1.5mm
Storis 1,5 mm storio
modelis SPAUSDINTI
Sandarinimo metodas liaukis roll nr. veidrodėliai
Naudoti Vestuvės
Stilius Modernus
Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris BALLE T5001
Kilmės KN(Kilmės)
Kitas Pavadinimas PVC minkštas stiklo
Medžiaga PVC
Funkcija Atsparus vandeniui
Prekės Pavadinimas smilekarawa
Formos Stačiakampis
Technics Audiniai

Panašūs produktai