132pcs Vilnos Poliravimo Poliravimo Padas Nustatyti, Šlifavimo, Poliravimo Padas Vilnos Veltinio Rato Dremel Rotacinis Įrankis Dremel Priedai

€8.59

-50%

€17.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vilnos verpalai, sumalkite, plytelių poliravimo rato, dremel medienos, už rinkinys dremel, jaučiau, rankdarbiams, Įrankis Remontas, rinkinys dremel 4000, dremel priedai įrankių rinkinys, lankstaus veleno įrankis.

132pcs Vilnos Poliravimo Poliravimo Padas Nustatyti, Šlifavimo, Poliravimo Padas Vilnos Veltinio Rato Dremel Rotacinis Įrankis Dremel Priedai Aprašymas :

Geriausias kainos derinys aukštos kokybės dydžių ir formų-Veltinis Poliravimo Rinkinį, yra 132 vienetų suspausta vata sukasi įrankių priedai, mano patarimas.Tinka 1/8 colio/3 mm rankena, ir gali būti nuplauti ne kartą, ir pakartotinai pripildyti.

Praktiškas ir patvarus-pagamintas iš aukštos kokybės suspaudimo veltinys ir metalo.Šių veltinio poliravimo šluostės, šlifavimo diskai, Point & Įtvarų Komplektas yra kompaktiškas, aukštos kietumas ir puikiai poliravimo galimybes.Jie yra naudojami kartu su poliravimo agentai ir gali lengvai patekti siauras vietas.Naudoti tol, kol ji yra per maža.

Sudėtyje yra specialių, papildomų elementų-poliravimo rinkinį, taip pat yra įrengta su 2 multi-funkcija įtvarai ir du butelius poliravimo pasta.Jei lenkijos ir įrašyti jas plačiai, jūs rasite ekonomiškas variantas.Veltinio poliravimo priedus galima lengvai pakeisti, jie yra taip pat lengva naudotis, kaip Dremel priedai, mažesnės kainos ir didesnės pakuotės.

Platus taikymo:

Kad poliruoti produktų blizgesį.Šių veltinio poliravimo šluostės švarus smarkiai suklys iš šlifavimo rato ir tinka pneumatiniai ir vieninkariai elektros šlifavimo mašinos.Labiausiai tinka visų rūšių pelėsių, elektroniniai produktai, stiklas, medicininė įranga, aukso ir sidabro juvelyriniai dirbiniai, metalo (žalvario, bronzos), vario, svaras, nikelio, sidabro, aukso pildymo...visi minkšti metalai. ) Ne metalo paviršius, griovelius, plastikų, kūgio formos įgaubti paviršiai ir kitų smulkių detalių.

Klientas pirmą, paslauga pirmiausia-geriausias produktų ir aukščiausios klasės paslaugų yra visada paslaugomis, mes siekiame suteikti kiekvienam klientui draugas.Jeigu jums netinka dydis, pareigos ar kitų priežasčių, prašome susisiekti su mumis, mes mielai išspręsti visas problemas, su kuriomis galite susidurti, kad yra priimtinas jums.

Tvirti, daugkartinio naudojimo veidrodis poliravimo padas, valymo rato, smailiu galiuku, įtvarų rinkinys

Priedai Šis sąrašas yra

132 sukasi įrankių priedai:

▲ 30 pakuočių-veltinio padas rato (skersmuo 1 colio)

▲ 60 pack-veltinis padas ratas (1/skersmuo 2 cm)

▲ 20 pakuočių-jaučiausi kulka poliruoti patarimas (skersmuo 3/8 colių, smailas)

▲ 10 įdiegta medvilniniai poliravimo rašikliai, aukštos kokybės poliravimas, adatos su įtvarų

▲ Pack 10-1/8 colių (3.175 mm), kotelio sriegiu jaučiausi turėtojas poliruoti patarimas laikiklį.Naudojamas nustatyti įvairių poliravimo patarimai, įskaitant šlifavimo diskai ir kūgio formos.

▲ 2 pakuotės-daugiafunkcinis įtvaro

Modelio Numeris S1435070810
Name2 poliravimo padas
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Prekės Pavadinimas ATopoler
Kilmės KN(Kilmės)
Pavadinimas Vilnos Poliravimo Poliravimo Padas Rinkinys
Name1 Vata, veltinys
Tipas Šlifavimo Padas
Sertifikavimo CE

Panašūs produktai