100vnt Vienkartiniai Mascarillas de colores Neaustinių 3Ply Juoda Filtras Kaukė Veido kaukės Filtras Kvėpuojantis Apsaugos Mondmasker

€7.78

-67%

€23.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kaukė dažai, juoda kaukė ffp2, ffp2 kaukė, juoda kauke, juodo audinio kaukė, dujų kaukė stalker, juoda laidojimo kaukė, fpp2 kaukė, gb2626, chemijos kaukė.

Funkcijos 1.Produktas yra patogūs dėvėti, kvėpuojantis,įvairių spalvų, pasirinkti iš. 2.Pagamintas iš aplinkai draugiškų medžiagų, drėgmei atsparus,ne-dirgina, minkštas ir patogus. 3.Pralaidžios orui medžiagos, todėl ji naudinga ir madinga. 4.Specialių 3 sluoksnių neaustinės dizaino, suteikia apsaugą nuo dulkių, automobilių išmetamųjų dujų, žiedadulkių ir pan. 5.Puikus dizainas, kai jums dėvėti , ji tinka sklandžiai į veidą.Elastinga ausis kilpa yra lengva nešioti ir ne spaudimas iki ausų. 6.Puikiai tinka nagų salone ar bet kokias kitas sritis, kuriose gali reikėti apsaugos, tokios kaip mokyklos, lėktuvas ir kt. 7.Geriausias pasirinkimas jums ir jūsų šeimai Specifikacija Medžiaga: Trijų sluoksnių neaustinės medžiagos ir lydymo ir pūtimo būdu gautas audinys Tinka sezoną: Pavasarį, Rudenį, Žiemą, Vasarą Spalva: Juoda/Balta/Rožinė/Mėlyna Kaukė stilius: Ear tipo Dydis: Vienas dydis Įpakavimas: 100 vnt, Kaip naudoti mūsų kaukės 1.Atidaryti kaukė. 2.Tamsios spalvos yra nukreipta į išorę, ir į šviesos spalvą susiduria. 3.Uždėkite kaukę ant veido su tilto nosį į viršų; nustatyti viršų vielos ranka, kad tilptų tilto nosies visiškai. 4.Elastinga ausų kabinti ant ausų. 5. Reguliuoti dydį kaukė visiškai uždengti nosį ir burną.

Kiekis
Modelio Numeris
Feature1
Feature5
Feature4
Saugos standartas NĖRA
Kilmės Žemyninė Kinija
feature2
feature3
Apsaugos klasė NĖRA
Prekės Pavadinimas RXMASK

Panašūs produktai