120KG Vertikali Trauka Neodimio N52 Magnetas Žvejybos Gelbėjimo Magnetai Ieškoti Atkūrimo Valdos Rungtynių Magnetinių Medžiagų Bazė

€12.15

-5%

€12.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: n52 magnetas tegus, metalo paieška, Neodimio, 12x3 magnetas, magnetas metalo žvejybos, neodinium magnetas n52, apvalus magnetas, nustatyti magnetai paieška, magnetas šaldyti, neodimio vandens.

Produkto Aprašymas Neodimio Žvejybos Magnetas/ Paieškos Magnetas Su Eye-Varžtas Magnetas Žvejybos buvo N52 neodimio magnetas ir plieno korpusu, su neodimio magnetas yra įdėti į vieną plieninės dangos, kuri, kad magnetinės jėgos sutelkti dėmesį į dugną ir padidinti pritraukti jėga magnetas neįtikėtinai (2.5-4times už tokio pat dydžio magnetas) .Plieno dangos, taip pat gali apsaugoti neodimio magnetas iš skaldos ir krekingo metu greiferiniai ir tvirtinimo.Jis daugiausia naudojamas įrankis droppers (lašintuvai & Lobių medžiotojai ar Ūkyje, kėlimo, kabinti ir arba bet kur, kur jums reikia neįtikėtinai stiprus magnetas.Gaminio Parametrų: 1. Dalies Pavadinimas: D48mm Neodimio Žvejyba /Kėlimo Magnetas su eye-varžtas. 2. Medžiaga: Neodimio Magnetas N52 +A3+Plienas 3. Dydis: D48mm ( Skersmuo )* 11.5 mm (Magnetinio Pagrindo Aukštis) 4. Vertikalios Traukos jėga: 120 KG Horizontali Trauka-jėga: 30KG dėl bazinių 2, 0mm Storio Plieno Plokštelę 5. Max Darbinė Temperatūra : 80 ° Produkto Savybės: 1. Neįtikėtinai galingas, Gautas Iš Aukštos kokybės Neodimio Magnetas ir Plieno Taurė

2. Plieninės Dangos, Išvengiant bet kokio Nulio ir Skaldos iš Neodimio Magnetai

3. Vidinis Sriegis M8 easly montavimas 4. Priedas: Nuimamas M8 Akių-Varžtas 5. Naudojimas: Žvejyba, Paieška, kėlimo ir organizuoti savo virtuvės, biuro, garažas, vonios kambarys, sandėliukas 6. Kiekis: 1 vnt Magnetas Pakuotėje Pastaba: A. Magnetas tik pritraukti geležies ir geležies lydinių , nikelio ir nikelio lydinys, nepritraukia aukso ,sidabro , vario, aliuminio, nerūdijančio Plieno .B.Magnetine jėga turėtų būti bandomi bazės 20mm plieno plokštelė , o plonesni plieno plokštė, silpnesnis magnetinės jėgos.Vežimą:

Paprastai Kinija Paštu, Oro Paštu, Su Sekimo Numeriu.

Išvežti per 2 dienos, gavęs mokėjimą.

Rusija , Brazilija: 15-45 darbo dienas

Jungtinės amerikos valstijos: 7-15 darbo dienų

Australija, Jungtinė Karalystė, Ispanija, Prancūzija, Vokietija :7-20working dienų

Kitų šalių: Ne Daugiau kaip 40 darbo dienų.

Prašome Susisiekti su mumis el. paštu arba prekybos vadovu, po 30 darbo dienas, jei jūs vis dar gauti savo sklypo.

Pastaba:

Bet magnetinių produktą mūsų parduotuvėje, jei jūs norite nusipirkti mažą partiją , ypač bruto svoris yra daugiau nei 20KG, maloniai prašome susisiekite su mumis, norėdami gauti pigiau krovinių vežimo savikaina (sunkesni bruto svoris pigiau krovinių vežimo išlaidos )

Įspėjimai:

1. Stiprus Magnetas gali skaudžiai pirštą blogai ;

2. Laikyti stiprus magnetas, saugokite nuo Vaikų ;

3. Neleidžia magnetai pridėti kartu (ypač plika neodimio magnetas), jokių įtrūkimų ir lustai galėtų pakenkti jūsų akis

APIE MUS:

Mes esame pirmaujanti tiekėjas Kinija specializuojasi gaminant rūšių magnetinio mazgai.Su patyrusių technologija ,mes galime kurti ir plėtoti rūšių magnetinių produktų, kurių sudėtyje yra plastiko ,gumos ,maching,štampavimo dalys, kurios yra plačiai naudojamas visų rūšių pramonės šakų.

Visi magnetiniai mazgai yra pagamintos pagal griežtus kokybės sistemos ir jų gamybos procedūros yra visiškai kontroliuojama.Beveik visi produktai yra eksportuojami į Šiaurės Amerika, Europa ,Japonija.Jei bet kokią magnetinio projekto ar jūs turite gerą idėją, magnetinio programą, maloniai prašome leiskite mums žinoti, mes kurti, vystyti ir gaminti tai už jus.Jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu arba prekybos vadybininkas (Live chat) anglų kalba , mes suteiksime jūsų atsiliepimus iš karto labai Dėkoju.

Sveiki galutiniams vartotojams, didmeninės prekybos įmonių, platintojų visame pasaulyje įsigyti mūsų stiprūs magnetai ir jų agregatai, mažas partijos, arba masė, dar kartą ačiū.

Prašymas Pramonės Magnetas
Composite Retųjų Žemių Magnetas
Magnetiniai Įrankiai Mažųjų Žvejybos magnetas geležies objektas
magnetinio montavimas Magnetinis Pagrindas
Medžiaga N52 Neodimio Magnetas +A3 Plieno
Su Skylėmis Taip
Formos diskiniai
Dydis D48*11.5mm (Diameter* Thickness)
Prekės Pavadinimas NUOSTABI-MAG
Vidinis sriegis M8 su Eye-Varžtas
Vertikalus Magnetine Jėga 120KG apie 10mm Plieno Plokštė
Tipas Nuolatinis
Modelio Numeris MAE-E48001150

Panašūs produktai