Led downlight gu10 juoda+balta Led lempa, keičiami led prožektoriai, 220v aikštėje įleidžiamas led lubų šviesos

€23.51

-9%

€25.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gu10 vietoje, patalpų vietoje, mr8, gu10 led 240v, Vietoje, lampholder lubų gu10, xiaomi msn t3, gu10 led, gu10 9 220v led, įdiegti įleidžiami šviestuvai.

Produkto Parametersint

1. Metalo Spalvos pasirinktinai: VIDINIS BALTA+ IŠORINĖS JUODA, VIDINIS JUODA+ IŠORINĖS BALTA ES KOKYBĖS standartų; 2. Gaminti dydis:φ100MM*100MM 3. Lubų Skylės dydis: φ65MM 4.Lempos laikiklis: GU10 lemputė; 5. Lengvas montavimas, 6. Galima pakeisti lemputę; 7.Naudojimas: Miegamieji, svečių kambarys, valgomasis kambarys, konsolės, koridorius, salonuose, aprangos parduotuvių, viešbučių, klubų, ir kt. 8. ODM, OEM priimtinas; Produkto privalumai: 1.Gyvenimo valandas: 36,000 valandų (remiantis 3 valandas/diena) 2.Suteikia minkšta šviesa ir yra patogiai Žiūrėti TELEVIZIJOS naktį ,ir Atkurti Natūralią šviesą, kuri yra Akių apsaugos ir labiau tinka Skaitymui.Pakuotės Turinys : 1 * LED Downlight 1 * LED Driver (Pastatytas Atgal Downlight )

Prekės Ženklo Istorija

APIE MUS

Kaip Profesionalus LED apšvietimas Gamintojas Kinijoje ,Mes visada orientuota į gaminio projektavimo ir gamybos ,produktai, mes sukūrėme yra visada priešakyje laikais ,Mūsų produktai yra parduodami visame pasaulyje ,mes sutelkti dėmesį į aukštos kokybės už geriausią kainą pagal cusomer reikalavimo ,šalia ,mes taip pat priimame užsakymą pagaminti, kaip klientui reikia ,sveiki visi kliento bendradarbiavimas su mumis ,Nuoširdžiai ir tikimės, kad užmegzti gerus santykius su jumis ateityje.

Yra Pritemdomi No
Maitinimo Šaltinis AC
Modelio Numeris msn
Yra įtraukti LED ratai Lubų Vietoje Šviesos DIODŲ Ratai
Priklauso faretti led incasso
Įtampa 220V
Prekės Pavadinimas DIAFANO
Prekės Stilius LED Prožektorius
Garantija 2 Metai
Skaičių šviesos šaltinis 1
Punktas LED Downlight
Sertifikavimo VDE
Naudoti Salė;Koridorius;Fojė;Studijų
Galios Tolerancija 1%
Prašymas kicthen
Montavimo vieta paflon teto
Šviesos Šaltinio Tipas gu10
Medžiaga Led Kelio šviesa aliuminio Lubų

Panašūs produktai