Arylic S50 Pro+ WiFi & AptX HD Preamplifier Su ESS Sabre Vpk AKM ADC Multiroom "Airplay" Spotify Potvynio Interneto Radijas

€166.38

-20%

€207.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: wifi interneto radijas, vpk usb, pritaikyti wifi, "bluetooth" auksas, garso streamer, aptx "bluetooth", wifi garso imtuvas mesti, vpk, 18650 5s, aptx ll "bluetooth".

Atnaujinti savo Namų Stereofonine į Belaidžio High-End sistema

Pridėti Belaidžio Transliacijos galimybę jūsų Namų Stereo

Pridėti S50 Pro+ Preamplifier, kad jūsų dabartinis garso stiprintuvus, garso aparatūros imtuvai, ar garsiakalbiai tada galite transliuoti savo garso belaidžiu ryšiu, per Wi-fi, "Airplay" ir "Bluetooth" 5.0 Aptx HD.

Pasimėgauti Premium Garso iš Kiekvieno Šaltinio

Nesvarbu, transliuoti muziką per "Wifi", "Airplay", "Bluetooth" arba kabeliai, jūs galite turėti lossless ir aukštos efektyviai tvarkyti savo garso.Ačiū, kad S50 Pro+ įrengta su garsaus ESS 9023 VPK, Cirrus Logic ADC garso veiklos ir Aptx HD technologijas, pažangias "Bluetooth" transliacijos.

Centro Padalinys Savo Garso Sistemos

S50 Pro+ suprojektuoti su keliais įvesties ir išvesties sąsajos, kaip ir RCA analoginis įėjimas/išėjimas, optinis įėjimas/išėjimas, žemų dažnių išėjimo, koaksialinis išėjimas ir 12V trigger išvesties.Galima prijungti labiausiai savo garso įrankių.

Kontroliuoti Visą Namą Garso Vienoje Sistemoje

Galite visi grupės Arylic vienetų, tada stream skirtingų garso ar sinchronizuoti muziką su kiekviena vienetų 4stream App", vienu metu.Todėl jūs galite kontroliuoti visus garso kambarius, nesvarbu, kur esate savo namuose.

Stream Visa Muzika jums Patinka

Stream savo mėgstamą muzika internete, tokių kaip Spotify", "Amazon Muzikos(Tik JAV), Potvynio, Deezer, Qobuz, Radijas Internetu, iheartRadio, "Napster" ir kt.Bet kada, bet kur jūsų namuose su mūsų 4stream App.

Srovė į jūsų Namus Stereo

S50 Pro+ preamp gali palaikyti platų taikymo, nes tai daug sąsajų.Galite viela jūsų vinly, TV, CD grotuvas, garso įvestis.Prisijungti prie jūsų aktyvaus stiprintuvas, stereo imtuvas, aktyvus žemų dažnių garsiakalbis ar daugiau garso išėjimo.

OLED Ekranas

Dabar tu gali žinoti, kad prietaisas statusą vizualiai ir Intuityviai pagal OLED Ekranas.Gauti info keičiant įvesties režimu, tūris, daina info ir daugiau iš karto.

Tiesa Klientų Atsiliepimai

Maurizio iš jo "aš bandžiau taip pat "Bluetooth" Transliacijos Aptx HD režimą ir...Yra Fantastinis..!!!Mano Setup yra Geriau, taip pat kaip "Wi-Fi" priežastis garsas yra daugiau išsamios ,aiškios ir apibrėžtos su "parašas", kad privalumas vidutinio aukščio frequences, o "Wi-Fi" pranašumą vidutinis-mažas, su daug "Punch" Taigi aš, veikia su ekvalaizerio sumažinti Bass ir padidinti Aukštis.Vietoj to į " BT " režimas "Vienodo" išlyginimo puikiai tinka man..nieko keisti!"

Erik DE "diegimas buvo labai lengva, nes atsiliepimai yra daroma per garsiakalbius.Susieti Spotify veikia labai gerai ir garsumo reguliavimas ar keisdami dainų veikia labai greitai.Aš tikrai rekomenduojame.

Ryan iš JAV "turiu šį modelį ir mažesnių S10 ir sakyčiau, tai viena yra verta papildomų pinigų, tikrai.Garso kokybė yra fantastinis, surinkimo kokybė yra puiki, dizainas yra puikus! "

Diplay Skydelis Statusas info
Parama AAC Taip
Pakuotė Taip
Aukštos Raiškos Palaikymo NĖRA
Dažnio atsakas 20Hz iki 20KHz
led RAUDONA-Budėjimo režimu
Matmenys 12x11.3x3.7CM(4.72x4.45x1.46in)
THD 0.03%
SNR 110dB
Prekės Pavadinimas arylic
Analoginis Išėjimas 1x RCA, 1x žemų dažnių garsiakalbis
Skaitmeninis Išėjimas Optinis išėjimas, Coaxial išėjimas
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Sąsaja 3.5 mm
Garso Įvestis 1x RCA, 1x Optinis į
WIFI Standartą 2.4 G
Sertifikavimo NĖRA
Nuotolinio IR remote controler
Ethernet Vieną 10/100M RJ45
USB Host Groti muziką iš USB pen drive(1000 dainų ribojama)
Paramos Apt-x Taip
Maitinimo Šaltinis 12V/1A DC
Modelio Numeris S50 Pro+
Muzikos formatą FLAC/MP3/AAC/AAC+; ALAC/APE/WAV
Dekodavimo Iki 24bit/192kHz
Garso Takelio Dvigubas
"Bluetooth" 5.0 Qualcomm aptX-HD
Kilmės KN(Kilmės)
Kiekis Garso
Svoris 0.4kg(0.88lb)
Funkcija DLNA
Bevielis tinklas IEEE802.11 b/g/n 2.4 G

Panašūs produktai