Kintama Skaitmeninis Baseinas Termometras Saulės Energija Varomas Spa Termometras, Tvenkinys, Kubilas Vandeniui Temperatūros Matuoklis

€2.80

-40%

€4.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: skaitmenų thermomete, termometras thermopro, seeed, lauko temperatūros, didelis baseinas termometras, thermomet, statybinės plėvelės, mi termometras su drėgmėmačiu, pirkti kepimo termometras, drėgmės matuoklis sojos.

Saulės energija Varomas Lauko Baseinas Termometras Vandeniui Plūduriuojantis Skaitmeninis LCD Ekranas Spa Termometras

Ypatybė:

AUKŠTOS KOKYBĖS BASEINAS PLAUKIOJANTIS TERMOMETRAS - baseinas, spa plaukiojantis termometras, pagamintas iš polipropileno ir silikono baseinas gumos, tvirtas plaukiojantis termometras, grūdintas ABS plastiko, trunka nuo sezono iki sezono, ir tinka vidaus ir lauko darbams.

Tikslius rodmenis: baseinas termometras turi aukšto tikslumo temperatūros jutiklį, kuris užtikrina tikslius temperatūros matavimus, sukurti lanksčią, temperatūros rodmenys yra nuo 0 ° C iki 50 ° C. Tai patogus būdas kontroliuoti temperatūrą, savo lauko baseinas ir vonia vandens.

Lengva naudoti: slankiojo baseinas termometras plūduriuoja ant vandens paviršiaus, ir patogu virvelę lieka lengvai pasiekti.Esminis plaukiojantis termometras, temperatūros matavimo vandens baseinas, tvenkinys ir kt.

Tinka daugeliui kartų: Vasara ateina, dabar jūs galite pamatyti nuo sofos, jei vandens telkinys yra maloniai šiltas.Plaukiojantis termometras yra ideali vieta šeimai, baseinai, spa, baseinas, pirtys, sūkurinė vonia, akvariumų ir tvenkinių.

Specifikacija:

Matavimo diapazonas: 0 °C ~+50 °C

Pastaba:

1. Ten gali būti šiek tiek dydžio nukrypimai dėl vadovo matavimo, skirtingus matavimo metodus ir priemones.

2. Nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas dėl skirtingų menamo šviesos, kampą ir ekrano monitorius.

1 X Plūduriuojantis Baseinas Termometras

Tipas Buitiniai Termometrai
Modelio Numeris Kintama Baseinas Termometras
Yra Protingas Prietaisas No
Termometras Naudoti Sodo Termometras
Medžiaga Plastikiniai
Termometras Tipas Skaitmeninis
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto Tipas Termometrai

Panašūs produktai