Ruožas Megzti Wrap ir Lankelis, Pilnas Komplektas Naujagimiui Jersey Wrap Baby girl bakų tvirtinimo Fotografijos Rekvizitai Megztinis Suvystyti antklodė Sluoksnis

€8.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: flamingo fotografijos rekvizitai, medvilnės motinystės fotografija rekvizitai, juosta, ritininiai, nustatyti suvystyti, kūno vakuumo terapija, akvariumą valyti sifonas, naujagimio megztiniai gabalas, džersis wrap, kūdikių antklodė medvilnės, naujagimio megztiniai berniukas.

Naujagimio Moheros Megzti Wrap ir lankelis Jersey wrap Fone audinio sluoksnis

Moheros Megzti Apsiaustas yra turi būti visiems Naujagimiams Fotografai.Tai moheros apsiaustas yra aukštos kokybės ir super minkštas.Kūdikis gali šilta, patogu suvynioti.

Wrap priemones, 50cm x 150cm,jis taip pat yra didelis ruožas.Šios antklodės yra taip pat puikiai tinka išlaikyti savo mažą babe šiltas ir toks didelis, kad gali padėti jums atlikti visas funkcijas, kurias norite modelis per savo Naujagimį Fotografijos sesiją.

Techniniai duomenys: Dydis:50cm x 150cm Spalva: 23 Spalvų Medžiaga:Moheros Svoris:0.1 Funkcija:Mašina Megzti Naudojimas:Kūdikių Fotografija rekvizitai / Fonas MOQ: Vienas gabalas

paveikslėlio rodyti :

Iš viso 16 spalvų, galite pasirinkti, Prašome palikti spalvos numerį, kai jūsų užsakymą

Mūsų Paslaugos

E-mail Adresas: [email protected]

Kas ' s App : +86 13954762323

Trademanager : cn1510560514

Modelio Numeris baby wrap ir nustatyti ekrano užsklandą
Medžiaga 100% Nailonas
Dydis 50cm x150cm
Amžiaus Grupė Kūdikiams
Amžius 0-3 mėnesių
Modelio Tipas Kietas

Panašūs produktai