Qiyi 3x3x3 kubo Profesinės 5.7 CM Greitis Cube Puzzle Cube Neo Cubo Magico Lipdukas Vaikų Švietimo žaislai

€2.85

-47%

€5.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: cubos magicos lanlan, kubas magnetiniai rutuliai, 5mm f, Motociklo Starterio, cubos magico, neo kubas magnetiniai rutuliai 4mm, kubas qiyi, pirštinės scoyco, zhisheng, skewb stickerless, cubo educativo.

Gaminių Savybės: Profesinės Žaidimo Dydis trečiųjų kad Greičio magija kubeliais.Pradinio lygio kubeliai kaina ,greitis kubeliai žavesio.ABS plastiko, stabilus, anti-poveikis, venkite deformacijos, ilgą laiką.Lanksti ir patogi ha ndle.Lengva suvokti, mažas dinaminis ir statinis trinties koeficientas.Stabilumas: gerą stabilumą, greitą sukimosi be neramumų.Gedimų Tolerancija:Teigiamas Gedimų tolerancija yra daugiau nei 45 laipsnių kampu; Atvirkštinė tie, kurie yra daugiau nei 25 laipsniai.Anti Pop:Priimti unikalų centro padėties nustatymo sistema, siekiant išvengti daugiau POP.Atkūrimo 1000 kartų, ne POP.Ranka Jausmas: Sklandžiai ir dideliu greičiu.Puikus speedcubing ir konkurencijos Produkto Specifikacijos: Pavadinimas: Magiški Kubeliai

Specifikacija: 5.7*5.7*5.7 CM

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Taikoma amžius: 15-35 metų

Medžiaga: ABS

Paketą Sudarė:1 * Magic Kubeliai

Pastaba: Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.nes rankinis matavimas, ten bus keletas klaidų, kurios yra normalu.Produkto Rodyti: Apie Drop Laivyba / Didmeninės: 1.Mes darome lašas laivybos užsakymą, jūs galite parduoti savo produktus be jokio mokesčio.Kai jūs turite tvarką,vietą užsakymą mūsų parduotuvėje, mes laivas jį taip, kaip norite.Jei jūs padaryti daugiau, kad per vieną mėnesį, mes suteiksime jums daugiau nuolaida~ 2.Mes taip pat didmeninės kad, jei bus vieta, daugiau prekių, maloniai prašome susisiekti su mumis, mes suteiksime jums specialią kainą.TIK JUMS.Apie Mokėjimą : 1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.Apie Vežimą: 1.Mes atsargų pakankamai.Mes atidžiai padėti jums pack produktą.mes padėsime jums pristatyti prekes laiku.Mes dirbame su puikia logistikos kompanijų užtikrinti, kad produktų saugą greitai pristatyti į jūsų rankas. 2.We will ship pagal jūsų pasirinktą pristatymo būdą.Jei norite, kad kiti greičiau išreikšti taip,pls nedvejodami kreipkitės į mus.mes padarysime viską, kad suteikti jums geriausią aptarnavimą.Laivybos Laikas: Krovimo laikas: 3 darbo dienų Pristatymas laikas: 8-15 darbo dienų (Apie Grįžtamojo ryšio: 1.Jūs esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių pagirti. 2.Turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.Kaip rimtas ir atsakingas pardavėjas, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.Labai ačiū.

Įspėjimas Nevalgo
Kubeliai Medžiaga ABS Greitis Cubo Magico
Kubeliai Spalva Spalvinga Magija Kubeliai
Modelio Numeris MC10
Prekės Pavadinimas XMD
Kubelių Dydis 5.7*5.7*5.7 cm
Kubeliai Tipas Magiški Kubeliai Pasukti Puzzle
Amžius > 3 metų
Tipas Kubo Galvosūkis
Savybės Mini
Kubeliai Pavadinimas 3x3x3 Magija Kubeliai
Medžiaga Plastikiniai
Užsakymo Numeris 3x3x3

Panašūs produktai