Elite99 Karšto Spalva Serijos 7ml Nagų Gelis UV LED Gelio lenkijos Reikia Base Ir Top Coat Gel Nagų lako Gelio lako Pasiimti Bet 10vnt

€8.81

-39%

€14.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gelio lako, venalisa, gelis pieno baltumo, gelis nagų lakas uv, Dazz, Gelis Lenkijos, Gelis lakas, gelish, lak, uv gelis, elite99 gelio lenkijos.

Pagrindinė Specifikacija Prekės Pavadinimas: Elite99 Modelio Numeris: N-7ML-EG-Any10 Kilmė: Guangzhou, Kinija Tipas: Gelio Nagų lako 58 Spalvų Ingredientas: Dervos Įsigeria off: Lengvai įsigeria off Spalvų paletę: 58 spalvos pasirinktos Talpa: 7ml OEM/ODM: Galima Sertifikatas: SGS/ MSDS/CE Gydant Priemonės: UV Lempa arba LED Lempos Naudojimas: Nagų Dailės Grožis, Nagų Salonas, Nagų SPA, arba Mokymas ir kt MOQ Imties Tvarka: Minimalus 1 vnt/užsakymo Didmeninė Kad: Mažiausiai 100 vnt/užsakymo Pristatymas: USPS FedEx,TNT, Nyderlandai Paštu,SunYou Ekonomikos Oro Pašto ir kt Mokėjimo Būdą : visa, MasterCard, Maestro, American Express, Alipay Balansas, QIWI ir t.t

Išskirtinis Prekės Ženklas: Elite99

Elite99 yra naujausia prekės ženklo įvesti nagų mados industrijoje!Produkto kokybė yra pagrindas mūsų prekės ženklą, atneša jums visiškai, blizgantis spalvų, kurios stay šviečia savaites.Jei jums patinka jūsų rankos ir nagai, prašome naudoti Elite99 lenkų kalba, kad padaryti juos ryškiau ir padaryti sau daugiau pasitikėjimo.

Kiekis: 7ml

Savybės:

* Profesionalus Nagų Dailės Dovana sau ar savo draugei ;

* Geriausias kokybės kontrolę, siekiant užtikrinti aukštos kokybės lenkijos ;

* Dėl, pavyzdžiui, lenkų, nešioja kaip gelis, išjungti minučių;

* Ji siūlo plačiausią spalvų asortimentą, klientų patirtis, profesionalus sušildymas-off nagų dailė priimtiną kainą ;

* Ilgai trunkantis mažiausiai 2-3 savaites , fantastinis ir super šviesus nagai jums;

* Nėra šlifavimo.Ne padavimas.Ne džiovinimo laiką po paraiškos: Sūdymo su UV gel.Pabaigos redoing nuo nulio;

* Ne daugiau netobula paviršiaus, įlenkimai ar nagai sumažinti.Spalva atsparus, lankstus, atsparus ir blizgus į bet kurį bandymą.

Profesionalus naudojimas: 1 Žingsnis. Valyti Nagus tada kirpti nagų paviršiaus, kaip įprasta, manikiūro procesą.2 žingsnis. Visiškai suplakti iki lenkijos, tai gali padaryti lenkijos spalvų būti subalansuotas. (Svarbu) 3 Žingsnis. Taikyti Base coat pirmas.Įsitikinkite, kad taikyti sklandžiai, net kailis, kad nėra nei per storas ar per plonas.Išgydyti pagal UV šviesoje 1 minutę arba LED šviesos 30 sekundžių. (Būtina) 4 Žingsnis. Taikyti lenkų tiesiogiai, išgydyti, su UV lempą 2-3 minutėms arba išgydyti su LED lempa 60 sekundžių; kai sausa, taikomas 2-asis sluoksnis ir gydymą su UV lempa arba LED lempos dar kartą.5 žingsnis. Taikyti viršutinį sluoksnį.Išgydyti pagal UV šviesoje 1 minutę. (30 sekundžių LED šviesos) 6 Žingsnis. Nuvalykite nagų paviršiaus su nagų valikliu.Pastaba: venkite ne specializuotos valymo skysčių, nes jie gali trukdyti kokybės galutinio blizgus kailis Pašalinti: -1. Atsipalaiduokite nuo nagai į akrilo valiklis apie 5 minutes, -2. Rip žemyn visą gabalas nagų emalio švelniai ant kiekvieno nago.

Elemento Tipas Nagų Gelis
Sertifikatas SGS/ MSDS
NET WT 7ml
Cured") LED arba UV Lempa
Mirkymas Off Pašalinti su Acetonu
Tipas mirkymas off gel polish
Kilmės KN(Kilmės)
Vienetų skaičius Combo
Kiekis 10vnt
spalva 58 Spalvų Pasirinkimas
Modelio Numeris N-7ML-EG-Any10
Komponentas Derva
Privalumas Tapyba Gelis
Poveikis Šviesos Nagų Lakas
Prekės Pavadinimas Elite99
Ilgalaikis Laikotarpis 3 Savaites arba Virš

Panašūs produktai