Debesies Formos Mygtuką Baterijos Naktį Šviesos Vaikai Šviesos Baby vaikų Darželio Lempos Miegamajame Miegoti Vaikai Mergina Žaislas Kalėdų Dovana

€3.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: jedi, sūnus lempos, plūduriuojantis debesis, vaiko lempos, foto vaiko kambarys, vaikai lempos, debesis lempos, žemės vaikai lempos, kūdikių debesis, celling lempos gyvūnų.

Produkto stilius:

Forma: Cloud Naktį Šviesos

Medžiaga: Ekologiškas Silikono

Dydis: 15.5 cm * 8.3 cm * 9.2 cm ( Prašome leisti 1-3CM paklaida matuojant rankiniu būdu)

Jungiklis: ON / OFF

Vandeniui lygis: IP44

Baterijos: 3 * Mygtukas Baterijos

(13TN/LR44)

Įtampa: 4.5 V

Šviesos spalva: Balta

Produkto svoris: 96g Funkcijos: 1. Mini naktį šviesos alsuoja vaikišku įdomus; 2. korpuso nebus šilumos, jūs galite būti tikri, kad kūdikis yra naudojami; 3. Visi naudoti aplinką tausojančias medžiagas; 4. switch valdymo, baterijų maitinamas naktį LED žibintas; 5. lengvas ir paprastas naudoti.Žaislų naudojimas: Kūrybinės Dovanos, Šviečiantys Žaislai, LED Nakties Žibintas, Silikono Lempos, Maitinimo Lemputė

Mūsų Garantija

Mes tikrai tikime, kad atlikti kai kurie iš labiausiai naujoviškų produktų pasaulyje ir mes norime įsitikinti, kad mes atgal, kad su nerizikinga ironclad 90 dienų garantija.

Jei jūs don ' t turi teigiamą patirtį dėl BET kokios priežasties, mes padarysime viską, kad įsitikinkite, kad jums yra 100% patenkintas pirkiniu.

Perkant daiktus internetu, gali būti nelengvas uždavinys, todėl mes norime, kad jūs suprasite, kad yra absoliutus NULIS rizikos pirkti kažką ir bando jį.Jei jums tai nepatinka, jokių sunkių jausmų we ' ll make it right.

Mes turime 24/7/365 Bilietų ir elektroninio Pašto pagalba.Susisiekite su mumis jei jums reikia pagalbos.

Visame Pasaulyje Laivybos ✈

Prašome atkreipti dėmesį, kad pristatymas yra apdraustas visame pasaulyje.Sekimo Numerius VISADA bus išsiųstas, todėl jūs galite stebėti jį kiekviename žingsnyje!Cool dalykų, kuriuos verta laukti!

100% Nerizikinga Pirkti

Jei jūs perkate jį, ir nemanau, kad ji jums tinka, nesijaudinkite.Tiesiog atsiųskite mums laišką ir mes pasiūlysime jums pakeisti ar grąžinti pinigus, įsitikinkite, kad viskas yra teisinga.100% paprastas ir be rizikos procesas.

Maitinimo Šaltinis Sausas Baterija
Sertifikavimo ROHS
Tipas Naktį Šviesos
Yra Protingas Prietaisas No
Formos FĖJA
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Modelio Numeris Debesies Formos Mygtuką Baterijos Naktį Šviesos Vaikai Šviesos Baby Vaikų Darželio
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Įtampa 4.5V
Yra Baterijų Reikia Taip
Yra Baterijomis No
Baterijos Tipas AAA
Kilmės KN(Kilmės)
Galia 0-5W
Elektros Energijos Gamybos Jungiklis
Naudojimas Skubios pagalbos
Prekės Pavadinimas MOONBIFFY
Korpuso Medžiaga ABS

Panašūs produktai