LED Artboard Įdomus Animacinių filmų Mėlyna/Raudona Žėrintis Piešimo Lenta Studentų 3d Tapyba Valdybos Rašyti Graffiti Magic Piešimo Lenta

€6.50

-24%

€8.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: cobe, "honda" blue led, L131, mielas iškarpinę, varis, stiklas, lempa, magija šviesiai mėlyna, magic blue hack, a4 talpyklą katalogą, meno tapybos karinės, skaidrus magnetas artboard.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Dydis: 25*19*1.5 cm

Baterijos tipas: 3 x AAA tipo baterijos (neįtraukta)

Spalvos: raudona, mėlyna

SKATINA JŪSŲ VAIKO KŪRYBINGUMĄ su Neono Švytėjimas Piešimo Molbertas!Plataus ekrano planšetinio kompiuterio ekranas leidžia berniukų ir mergaičių, parodyti savo darbą, vėsioje glow-in-the-dark forma jie patiks.

Ji turi 8 šviesos efektai,kai paspauskite mygtuką piešimo bloknotas.Kiekvieną kartą, kai jūs paspauskite mygtuką, jums bus gauti švytėjimo efektą įvairių spalvų atveju piešimo bloknotas su baterijomis .

ŽR.-PER VALDYBOS ATSEKAMUMO: piešimo molbertas yra permatomas/žr.-per piešimo paviršiaus įdomus, permatomas kūrinys!Jis gali būti naudojamas ir kaip sekimo valdybos perkelti savo meno iš popieriaus neon žymeklio!

Dvipusis, nemirgantis ir energijos taupymo pagal valdyba, ji gamina mažiau šilumos, geriau ryškumas, ir suteikia jums patogią darbo patirties, norint pasiekti geriausių rezultatų savo darbo.

LENGVA VALYTI & STORE: Kai jūsų vaikai yra padaryta piešimo jų širdis toli ant molbertas ekrane, paprasčiausiai trinti viską toli drėgna šluoste ar popieriniu rankšluosčiu!

Pakavimo sąrašas:

1* Piešimo lenta,

4* Pen,

1* Audiniai,

10* Forma

Prekės Pavadinimas Cobee

Panašūs produktai