Abaja Turkijos Musulmonų Mados Suknelė, Hijab Amerikos Islamo Drabužių Afrikos Suknelės Moterims De Moda 2020 Prabangos

€24.94

-20%

€31.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: suknelė moteris, musulmonų eving suknelė moterims, abaja dubajus, islamas, alavo suknelės, saudo arabijos musulmonų drabužiai., diamond seksuali suknelė, medžiaga turkija, suknelė, "zara", emyratai, jae.

Suknelė Musulmonų Mados Drabužių Abaja Musulman De Režimas

NAUJAS SEZONAS AUDINIO FUNKCIJA, Jis Yra Pagamintas Iš 100% (Lycra-Nemokamai) Verev languotos medžiagos.PRODUKTO savybės produktas yra Ruduo-Žiema.Krūtinės dalis produkto yra susegamas, dviračių apykaklės.Produktas yra kišenėje-nemokamai ir be pamušalo.Produkto dydžio diapazonas yra 38-46. Čia gali būti toninis skirtumas produkto spalva dėl koncepcijos nuotraukas.Kadangi produktas yra visiška pelėsių, rekomenduojama užsisakyti dydį, jūs paprastai dėvėti.Šablonas : pledas Gaminio ilgis: 1.40 cm SKARA, PRITVIRTINTOS PRIE GAMINIO VAIZDO Medžiaga Džiazo wrap kodas: 5523 - 25 smėlio dydis: 85 x 210 sezoniniai.MANEKENAS MATMENYS Dydis 38 / aukštis yra 1,65 cm / tne 90 cm / liemuo 77 cm / krūtinė 90 cm, BENDRAS SKALBIMO INSTRUKCIJA * Rankų ir zawalcowany produktai turėtų būti nuplauti atgal tikslus tvarkaraštis. * Spausdinti produktai gali būti išskiriamas per tam tikrą laiką. * Negalima viršyti 30 C, siekiant išvengti gadinti produkto skalbiant. * Nuplaukite produktas pagal skalbimo instrukcijos, kai skalbimo. * Naudokite tinkamas plovikliams spalvos produktų. * Produktus, kurie yra Džinsinio audinio ir tamsios spalvos produktai gali būti nudažyti, o skalbimo su kitos šviesos spalvos produktų.neskalbkite kartu. * Saugokite drabužius tiesioginiai saulės spinduliai, kai džiovinant. * Spalvos gali skirtis dėl skirtingos šviesos studija šūviai.

PRODUKTO VAIZDAI

APIE MUS

SUNPIRES yra nauja parduotuvė įkurta "europa 2020". Jis atsirado per 2 jauni verslininkai.Istorija atsiranda SUNPIRES prekės ženklas yra, kad pavardė iš įkūrėjų yra saulė, nes ji turi augimo politiką ateityje, tai yra prekės ženklo pavadinimas, kuris turi ateiti iš angliavandenilių žodžių, saulės ir Imperija.Misija-parduotuvėje visada yra apie klientų pasitenkinimą.Ji yra su klientų už kiekvieną problemą, susijusią su produktų ir garantuoja, kad jie bus kompensuojami.Ji turi pardavimai visose šalyse, išskyrus Kiniją ir Turkiją(ji gali skirtis metu pandemijos laikotarpį ir politinius ginčus tarp šalių.) Įmonės adresas: Kücükbakkalköy Rajono Rüya namo Numeris: 12-18 vidaus durys, Nr.: 35 Atasehir / Istanbul

Kilmės TR(Kilmės)
Medžiaga verev
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Prekės Pavadinimas SUNPIRES
Apdaila Deimantai
Elemento Tipas Suknelės
Modelio Numeris 100MD10157
Stilius Mados
Audinio Tipas Vilnonis

Panašūs produktai