Neco Ausines Threadless 1 colio EB30 / 25.4 EB30 / 27mm 27 26.4 26.4 mm Aukštis 29mm išorės Guolių plieno Ausinės, 30 mm

€20.97

-9%

€23.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ec34, dviračių slankiklį, 1 laisvų rankų įranga, lenktas dviračių laisvų rankų įranga, dviračių laisvų rankų įranga 1 18, kavinė bakas, fcfb rankenos, simbolinis smailas laisvų rankų įranga, earphon, slr balnelis.

Gamintojas: Neco

Pagamintas Taivanyje

Aukštos kokybės laisvų rankų įranga, Tarptautinio lygio produktų.Ekonomiškas, vertę už savo pinigus. 30 metų gamybos patirtį dviračių dalių pramonėje.

30-30MM išorės

1" šakutė, 27MM ir 26.4 mm crown race

už kelių dviratį, fiksuotos pavaros dviratis fixie

Apie Neco

NECO - Profesionalus Dviračių Dalių Gamintojai

Mes ne Neco Technology Industry Co.Ltd., įkurta 1986 m. Taichung, Taivanas, buvo priešakyje mašinos, įrankių dizaino ir plėtros.Įgijęs daugiau nei 30 metų patirtį dviračių srityje, generalinis direktorius P. Neco Wang buvo daug prisidedančios prie ne tik augimą, vystymąsi ir įmonės sėkmę, bet ir pasaulio dviračių pramonės, taip pat.

Siekiant pasiūlyti aukštos kokybės produktus ir plėsti gamyklos pajėgumus, mes specializuojamės gaminti ausines ir apačioje laikiklis komponentai.Ne tik mes galime būti įgyvendinamos įvairios programos ir apdailai, bet taip pat galime išplėsti pajėgumus lydinio šalto kalimo, plieno paspauskite, skylė apvijų ir CNC apdailos ir kt.

Mūsų Taivano gamykloje nuolat dėmesio centre aukštesnės klasės produktų ir plėsti dizaino galimybes su mūsų state-of-the-art mokslinių tyrimų priemonė.Tačiau, mes ne Neco Ltd.manau, į posėdį visą spektrą rinkos poreikius, ekonominius modelius technologiškai šaltojo kalimo CNC komponentų.Tuo Tarpu, Neco Ltd.visuomet siekiame patenkinti įsipareigojimus visiems klientams ir teikti konkurencingas, aukštos vertės produktus.

Modelio Numeris -
Pagimdė Diamete 25.4 MM
Medžiaga PLIENO
Aukštis -
Dydis 30mm
Svoris 0.15
Išorinis Skersmuo 27/26.4 mm
Prekės Pavadinimas NECO

Panašūs produktai