Jogos Ratas Išlenktas Atgal Ruožas Gamtinės Kamštienos, Kietosios Fitneso Varantys Pilates Žiedas Tvirtas Varantys Jogos Mokymas

€28.09

-18%

€34.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kaklaraištis dažų joga, galinio rato, gumos kamščio joga, pilates pusė apskritimo, ruožas varantys, anti slip rankšluostį, atspalvių žiedo fitneso, ratų joga, vaivorykštė vakuuminio, korko jogos kamuolys.

Dokumentas įstaiga, ul li { margin: 0; padding: 0; } ul li { list-style: none; } .naujas-atvykimas-būti { background: #87c4c4; padding: 0 5px 10px; } .titleImag { plotis: 287px; aukštis: 74px; margin: 0 auto; } .mano kortelę { display: flex; flex-wrap: wrap; max-plotis: 960px; } @žiniasklaidos ekrane ir (min-plotis: 560px) { .mano kortelę li { plotis: 232px; aukštis: 324px; background: #fff; margin-right: 5px; margin-bottom: 10px; } .pilka-img { plotis: 197px; aukštis: 197px; margin: 10px auto; fonas: #ece9d8; } .mano-kaina { color: #87c4c4; font-weight: 700; margin-top: 50px; text-align: center; } .pirkti-turėti { plotis: 112px; aukštis: 24 taškai; margin: 10px auto; } } @žiniasklaidos ekrane ir (max-plotis:560px) { .mano kortelę li { plotis: 110px; aukštis: 150px; background: #fff; margin-right: 5px; margin-bottom: 10px; } .pilka-img { plotis: 80px; aukštis: 80px; margin: 10px auto; fonas: #ece9d8; } .mano-kaina { color: #87c4c4; font-size:12px; font-weight: 700; margin-top: 10px; text-align: center; } .pirkti-turėti { plotis:60 taškų;aukštis: 24 taškai; margin: 5px auto; } .pirkti-turi img{ plotis: 60 taškų; } } Kulka Taškų:

1、Heavy Duty: Sunkiųjų jogos atsipalaidavimas, pagaminti iš plokščių formos jogos varantys pagerina laikyseną ir padeda pusiausvyros ir lankstumo per pratybas.

2、dvipusis Dizainas: Ačiū dvipusis arka, projektavimo, neslidžios varantys veikia kaip stabilią paramą pozicijas, pavyzdžiui, nugaros vingiu ir leidžia maloniai giliai ruožas ir nuo stuburo ir nugaros.

3、Lengva Valyti: korkas šildomi suteikia papildomą sluoksnį paramą ir yra anti-Mikrobų, todėl ji negali sugerti bjaurus toksinų ir mikrobų, nuo grindų arba prakaito, jogos drabužių.Korkas yra lengva valyti ir apsaugo nuo kvapų.

4、Praktinis Naudojimas: Dėl plokščios formos jogos ratas, pradedantiesiems gali lengvai išmokti sudėtingų padėčių ir išvengti galimų misexecuted judesius.Patyrę vartotojai gali sustiprinti mokymo ir pertvarkyti rutinos jogos praktika.

5、Plačiai Taikoma: Ačiū, maloniai įmonė atsparumo ruožas juostos yra idealiai tinka joga, stiprumas mokymo, kvėpavimo pratimai, fitneso treniruočių ir palaiko raumens, ant pilvo, rankų, kojų, pečių, šlaunų.

Specifikacija:

Pavadinimas: Jogos Ratas

Gaminio dydis: apie 39*20.5 cm/15.35*8.07 į

Plotis: 13cm/5.12 į

Ratų sienelių storis: apie 1,4 cm/0.55 in

Buferinio sluoksnio storis: apie 0,6 cm/0.24 į

Gaminio medžiaga: ABS + TPE + gamtinės kamštienos dirbiniai

Spalva: juoda + cork

Modelis: Gėlių Mandala

Svoris: apie 1100g

Maksimali apkrova: apie 200kg

Pakavimo Sąrašas:

1*Jogos Ratas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Modelio Numeris Jogos Mokymo Ratų
Modelis
Pavadinimas
Medžiaga ABS + TPE + gamtinės kamštienos dirbiniai

Panašūs produktai