Žavinga 12mm Metalo, Nerūdijančio Plieno, Aukso Tonas Miami Kubos Pažaboti Nuorodą Grandinės Biker Juvelyrika Vyrų/Moterų Bangle Apyrankės Naujos Apyrankės

€8.23

-9%

€9.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: grandinės pažaboti nerūdijančio plieno, juoda kubos link apyrankė, apyrankė rose gold", apyrankė iš nerūdijančio plieno, apyrankė liūtas, apyrankė nerūdijančio vyras, grandinės pažaboti, plieno apyrankė, apyrankė pynė, apyrankė grandinės vyrai.

Kodėl reikia Nerūdijančio Plieno Papuošalai?

Aukštos kokybės nerūdijančio plieno, pasižymi dideliu atsparumu rūdžių, korozijos ir smukdydama, kurios reikalauja minimalios priežiūros.Nerūdijančio plieno, yra viena iš labiausiai biologiškai suderinamus metalų, todėl nerūdijančio plieno papuošalai yra nuostabiai hipoalerginės, dėl savo antialerginių savybių.Kaip vienas iš stipriausių visų juvelyrikos metalai, ji neturi oksiduojasi ir bus labai patvarus.Visi daro tai viršuje mados aksesuaras papildyti jūsų drabužių spinta su aptakus, šiuolaikinio stiliaus, kurias teikia mūsų nerūdijančio plieno papuošalai.

Parduotuvės Įžanga

Mes nerūdijančio plieno gamykloje,importuota vokietijos metalo naudojamas.su aukšto lygio joninio nusodinimo technologija.Topquality 316L aukštos poliravimas nerūdijančio plieno kubos link grandinės karoliai arba apyrankė, Pagaminta aukščiausios kokybės lenkijos aptakus ir sudėtingą išvaizdą, todėl jis nėra rūdžių ar dėmių su vandeniu arba kviečius, kaip įprasta, plieno daro.Nerūdijančio plieno papuošalai yra populiarus tarp tų, kurie gali turėti metalo alergiją, nes Alergija Saugos, Nikelio ir Švino Nemokamai, Ne-dirgina odos, ir patogūs, pakenčiamas ir už prieinamą kainą.

Klientų Pasitenkinimas

1. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo. 2, įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisinga ir pristatomos iki mokėjimo. 3. Tvarka bus išsiųstas per 2 dienas po apmokėjimo comfirmed. 4. Prašome comfirm pristatymas po pristatymo. 5. Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas,prašome kindy palikti 5 Star ir pasidalinti savo familry ir draugas. 6. Jei turite kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis frist prieš jums palikti jokių neigiamų atsiliepimų,mes išspręsti problemą jums!

Siuntimo informacija

Paprastai, mes laivas užsakymus per 2 dienas, kai gausime mokėjimą.Mes laivas visame pasaulyje www.adeira.lt Standartinis Pristatymas, galite patikrinti logistikos informaciją šią nuorodą:http://global.cainiao.com ji paprastai trunka 15-35 dienų atvykti, tačiau kartais ji gali užima apie tai, ar daugiau nei 35 dienas(tai gali paveikti post office užsakymą arba oras, ect).Jeigu prekės vis dar negali atvykti jums po 35 dienų, prašome susisiekti su mumis, mes išspręsti problemą jums greičiau!Ar norite gauti greitai?Galite pasirinkti, DHL, Ar AVS Arba www.adeira.lt Premium Laivybos, ir tada mes atsiųsime savo daiktus, iki express ir jūs galite gauti jį į 3-10 dienų įprasta!

Garantija

Mes teikiame 30 dienų garantija,jei fizinis kokybės įvykti per 30 dienų nuo garantinio laikotarpio,mes išsiųsti ar grąžinti pinigus,susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo frist,ačiū

Grįžti Arba Grąžinti Už

1. Jeigu pakuotė grąžinama / lost ,mes išsiųsti nemokamai arba grąžinti už 2. Jei defektais arba skaldytų / negerai elementą, mes išsiųsti nemokamai arba grąžinti už 3. Dydžio keitimo/ asmens nepatinka, mes išsiųsti (pirkėjas prisiima pašto išlaidos), arba grąžinti pinigus

Lytis Unisex
Užsegimas Tipas Pavasaris-ring-sąsagos
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno
Stilius Atsitiktinis/Sportišką
matavimo Plotis
Funkcija Fitness Tracker
Proga Jubiliejų, Įsitraukimas, Dovana, Šaliai
sąlyga 100% Brand New
Medžiaga Metalo
Didmeninė Kad $200, Nemokamai DHL/EMS/AliExpress Premium Pristatymas
Drop laivyba Priimame lašas laivybos, nr. invoic arba kvitą paketas
spalva Auksas
Formos\modelis GEOMETRINIO
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Nustatymo Tipas NĖRA
Suderinamumas Viskas Suderinama
kilmės vieta Guangdžou,Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Prekės Pavadinimas Močiutė Chic
Bauda ar Mados Mados
Elemento Tipas Apyrankės
Apyrankės Tipas Grandinės & Nuorodą Apyrankės

Panašūs produktai