Tualetas Shattaf Rankiniai Bidė Purkštuvas Kieto Žalvario Matinio Aukso Dušą Rinkinys Su Stumti Mygtuką Kvadratinė Dušo Komplektas AP2204

€22.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kaimiškas bide, dušo, bide purkštuvas, jaguar xf taurė, Sodo purkštuvas, punch kvadratinių skylių, žarna tualetas, shattaf bidė dušo komplektas, bidė, bidė wc, bidė aukso.

Tualetas Shattaf Rankiniai Bidė Purkštuvas Kieto Žalvario Matinio Aukso Dušą Rinkinys Su Pushign Mygtuką Kvadratinė Dušo Komplektas AP2204 Produkto Aprašymas 1.Tinkama vieta: Vonios kambarys,Tualetas,Virtuvė,Sodas 2.Spalva: Brushed gold 3.Medžiaga: Bidė shattaf : Kieto Žalvario Dušo žarna : iš Nerūdijančio plieno su electroplate, žalvarinės veržlės Turėtojas : Žalvaris su electroplate Vožtuvas : Žalvaris su electroplate Pastaba: 1.Dydis Ir Svoris Dėl Asmens Metodą Su Matavimo Priemonė Yra Skirtingas, Todėl Gali Ir Būti Šiek Tiek Klaidų,Tikiuosi, Jūs Galite Suprasti, Ačiū. 2.Kaip gaminti skirtingų partijų, produkto svoris bus apie 30-100 g šališkumo, tai yra normalu. 3.Užsakymų paprastai išsiunčiamas per 10 darbo dienų(dažniausiai 2-5) dienų po mokėjimo išvalė. (Juridinio švenčių pasitaikančių verslo savaitė nėra skaičiuojami kaip darbo diena) 4.Tarptautinės Pirkėjų Atkreipkite Dėmesį: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos kaina.

Ši dušo komplektas tinka šalto vandens tik !

Karšta ir Šalta No
Modelio Numeris AP2204
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas
Spary Tipas Horizontalus
Sertifikavimo NĖRA
Ritės Keramikos
spalva matinio aukso
Maišytuvas Bakstelėję Vieną Skylę
Kilmės KN(Kilmės)
Bakstelėkite skylę 2 Skylės
Paviršiaus Apdorojimas Šlifuoto
Prekės Pavadinimas AWOLF

Panašūs produktai