Kosmoso Perukas Katė Gobtuvu Antklodė Helovinas Juokinga Nešiojami Namų Suaugusiųjų Žiemos Gobtuvu Antklodės 3D Spausdinimo Mados Nešiojamų Antklodė

€19.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: reggee gobtuvu antklodė, su gobtuvu svertinis antklodė, su gobtuvu vilnonis pledas, negabaritinių gobtuvu antklodė, ragana gobtuvu antklodė, šilta antklodė su gobtuvu, karšto gobtuvu antklodė, su gobtuvu balta antklodė, su gobtuvu, su pamušalu antklodė, goth gobtuvu antklodė.

PRODUKTO PAVADINIMAS

Perukas Katė Gobtuvu Antklodės

PRODUKTO APRAŠYMAS

Visi gobtuvu antklodės spausdinami vektoriaus aukštos raiškos vaizdą, efektas yra realus, pasirinkite aukštos kokybės super minkštas audinys, aplinkai draugišką terminio perdavimo rašalo, 3D skaitmeninė spauda yra tikroviška, beskonis, netoksiškas, ne-nyksta.

PRODUKTO SAVYBĖS

1. Super minkštas storas audinys: pasirinkite aukštos kokybės audinio, geros tekstūros. 2. Skaitmeninių aktyvų spausdinimas: vandens pagrindu ir ekologiškas, jokio blukimo, ryškių spalvų. 3. Laikyti šiltai, o ne žemyn: gobtuvu antklodes, leis pajusti šiltą šaltą žiemą.

PATARIMAI

1. Rankinis matavimas 1-3cm paklaida yra leistina. 2. Įvairių šalies dydis yra skirtingas, prašome patikrinti jį prieš jums pirkti. 3. Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Reitingas Kokybė
Punktas 3D Antklodė
Technics Audiniai
Antklodės 3D Spausdinimas
Sezonas Žiemos
Skalbimo instrukcijos Negali chloro baliklio,nereikia apversti džiovinimo
Dydis 130*150cm,150*200cm
Svoris 560g,850g
Naudoti Namuose
Medžiaga 100% Poliesteris
Tipas Sriegio Antklodė/Rankšluosčiu Antklodė
Stilius Modernus
modelis Perukas Katė
Modelio Tipas Animacinių filmų
Amžius Vaikas ,Suaugęs
Spalvos Atsparumas (Grynas) 4
3d atspausdintas antklodė Su Gobtuvu Antklodė
Plauti Stilius Automatinė Plovykla
Funkcija Nešiojami
Modelio Numeris 3DBH-A9178
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Prekės Pavadinimas EHOMEBUY

Panašūs produktai