Besiūliai sporto Salė Antblauzdžiai Aukšto Juosmens Jogos Kelnės, Pėdkelnės, Blauzdinės Sporto Moterų Fitneso Slim Treniruotės Sporto Kelnės XXL NVYJ84

€9.18

-30%

€13.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sporto antblauzdžiai xl, nepermatomos pėdkelnės, blauzdinės, naudotis pėdkelnės, blauzdinės, sportas viršų, besiūliai sporto triko, bikini moterimi, xxl, aukštos juosmens juoda antblauzdžiai xxl, besiūliai sporto legging, sporto apranga rinkinys, mezgimo antblauzdžiai xl.

Garantija ir Garantijos:

1. Grįžti priimami, jei tai kokybės problema ir neteisinga prekės išsiųstus, sumokėsime visas išlaidas.Jei tai nėra kokybės problema, klientas yra atsakingas už visas išlaidas, įskaitant laivybos išlaidos mes mokama.Prašome grąžinti per 7 dienas nuo gavimo.Dėmesio: neišmeskite elementų pradinės sąlygos ir fotografuoti sugedusią dalį, tada kreipkitės į mus, prieš siunčiant jį atgal.

Dydis ar Tinka Klausimų:

1. Dydis yra pagrįsti konkrečiais matavimai ir Kinijos Stendas, prašome patikrinti prieš pateikdami užsakymą, PRAŠOME PASIRINKTI DYDĮ PAGAL IŠSAMIAI MATAVIMAI, NE TIK 'DYDIS', Mūsų dydis negali pats, kaip standartinis.

Pristatymo Būdus:

1. Pristatymas per 1-5days, išskyrus atostogų. 2. Ji paprastai trunka apie 15-28 dienomis (Registruotu oro paštu), 5-7 darbo dienų (iki Express Shipping), kad dauguma šalių, o gali būti ir ilgesnis dėl griežtos muitinės Kontrolės 3. Excemption sąlyga: pardavėjas negali turėti atsakingi už nepristatymą ar pavėluotą pristatymą, kad dėl stichinių nelaimių, karų ar kitų priežasčių Jėgos Majear

Atsiliepimai:

1. Jūsų pasitenkinimas yra labiausiai vertingas dalykas, mes po, jei nieko netikėto neįvyks, mes esame visada pasiruošę jums padėti ir išspręsti ją su dauguma protingų sprendimų. 2. Jūs taip pat dauguma pritarė, kad susisiekti su mumis bet kuriuo metu, visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas, mes padarysime viską, kad pateikti jums džiaugsmingai pirkinių expericence su mumis.

null

null

Elemento Tipas Visas Ilgis
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Uždaryti Tipas Elastinga Juosmens
Lytis MOTERIS
Prekės Pavadinimas CINESSD
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris NVYJ84
Audinio Tipas Šukuotinių
Medžiaga Poliesteris
Sportas Tipas Joga
Ziajać Ilgis Kulkšnies Ilgio Kelnės

Panašūs produktai