Profesionalus Šunų Clipper už Kojų Pėdų, Veido Plaukų Žoliapjovės USB Įkrovimo Kačių, naminių Gyvūnėlių priežiūros Clipper LED Šunų Žirklės, Mažai Triukšmo

€14.13

-30%

€20.19

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: clipper šuns plaukų, didelis šuo "clippers", šuo viliojimo kirpimo mašinėlės, metalo, naminių gyvūnų žirklės, pabaigos žoliapjovės, clipper plaukų surker, šuns letena spausdinti, groomer, "clippers" šunys, šuo malūnėlis.

Aprašymas

Šios profesinės kambariniais gyvūnėliais clipper skirta trimmting plaukų mažų srityse, pavyzdžiui, veido, akių, ausų, letenėlių ir aplink uodega šunis, kates ir kitus gyvūnus.

Specifikacijos

Galingumas: 6.5 W

Įtampa: 2.4 V

Išėjimas: DC 5V 1000MA

Įkrovimo Laikas: 4 val.

Naudojimo Laikas: 1 valanda

Svoris: 200g

Dydis: 20 x 8 x 4 cm

Ypatybė:

- Su LED šviesa, tai yra patogu patikrinti tankis plaukų kirpimas, taip, kad nebūtų pažeisti odą privatumo didinimo technologijas.

- USB įkrovimo clipper gali būti naudojamas nuolat už 1 val., kai visiškai įkrautas, triukšmas yra mažesnis nei 60DB, ir tarnavimo laiką, gali pasiekti 10 000 valandų.

- Yra 2 greitis gali būti reguliuojamas: 5000-5500r/min, 6000-6500r/min, taigi jūs galite pasirinkti pagal savo poreikius.

- Ašmenys yra pagaminti iš keramikos, aštrių ir sklandžiai.Naudoti nerūdijančio plieno pertvara padeda apsaugoti odą nuo pažeidimo.

- Kompaktiškas ir lengvas dizainas leidžia jums diferentą savo augintinio plaukus patogiai.

Pakavimo sąrašas

1 * Plaukų Clipper

1 * Žirklės

1 * Valymo Šepetys

1 * USB Duomenų Kabelis

1 * Naudotojo Vadovas

Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Šaltinis Baterija
Elemento Tipas Šunų Plaukų Žoliapjovės
Įtampa Other
Yra Protingas Prietaisas Taip
Įkrovimo Laikas 4 valandos
Tipas Šunys

Panašūs produktai