Vyriški ilgomis Rankovėmis Standartas-tinka Dryžuota Suknelė Marškinėliai Vienas Pleistras Kišenė Socialinės Tarnybos Atsitiktinis Plonas Raukšlių Nemokamai Mygtuką žemyn Marškiniai

€10.70

-45%

€19.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gėlių ilgomis rankovėmis marškinėliai vyras, Marškinėliai, suknelė marškinėliai moteris, mint office marškinėliai, palaidinė moterims, nėrinių medvilnės marškinėliai vyrams, paplūdimys palaidinė moteris, silicio pleistras įmova, madinga juostele marškinėliai, krūties priemonė.

Dydžių Lentelė

Šis dydis diagrama yra skirtas tik informacijai.Dydžiai gali skirtis tarp ženklų.

Dėmesio Patarimai

1) Jei jūs negalite suprasti savo dydžio, aprašymas ar jūs abejojate dėl dydžio , Prašome susisiekti su mumis .jūs taip pat galite pastebėti, kad jūsų ūgio ,svorio ir kiti matavimai, siekiant, e.g 180cm /80kg arba 5'11"/175lb.

2) Paprastai marškinėliai dydis turėtų būti didesnis nei jūsų kūno dydžio.jūs galite patikrinti savo įprastų marškinių.jei jūsų kūnas krūtinės 100cm, rekomenduojame pasirinkti marškinėliai su 104cm ar 108cm.

Vitrina Produktas

Pristatymas

1) Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 1~5 dienas, kai jūsų apmokėjimas yra visiškai patikrintas.

2) Mes negarantuojame, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių siuntų (ypač kinijos oro mailpost), nes skirtumas muitinės kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

Spalvos

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisinga spalva, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

Uždaryti Tipas Viena Breasted
Rankovės Stilius Reguliariai
Audinio Tipas Broadcloth
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Modelio Tipas dryžuotas
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 5-533
Užsakymo dydis Azijos Dydis
Medžiaga Poliesterio Pluoštas
Audinys 60% Medvilnės, 40% Poliesterio Pluoštas
Lytis VYRAI
Elemento Tipas Marškinėliai
Marškinėliai Tipas Suknelė Marškiniai
Stilius Smart Casual
Apykaklės Aikštėje Apykaklės
Prekės Pavadinimas mengquan

Panašūs produktai